Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Rendszergazda, ilyen végzettsé...

Rendszergazda, ilyen végzettséggel hol, mennyire tippelnétek a nettó fizetést, feladatokat?

Figyelt kérdés

[link]

Tulajdonképpen erről lenne szó. Merre érné meg továbbtanulni? Egyetemet nézve nem hiszem hogy képes lennék megcsinálni a matek (pl kalkulus) miatt, szóval kicsit most elveszettnek érzem magam. Ahogy nézegetem az álláshirdetéseket országszerte, a legtöbb helyre diploma, jogsi, nyelvvizsga kell, nekem ezek közül egyik sincs meg, pont azért, mert ahhoz először pénz kellene, ahhoz meg valami munka.

Szóval, szerintetek hol/mennyit kereshet egy, fent linkelt rendszergazda és ha lehetne, milyen irányba lenne érdemes továbbtanulnia és kb mik lennének a feladatai? (találgatás is több mint a semmi)

Válaszokat előre köszönöm!

2020. okt. 12. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Ugyan ez a szakmám. Én nyugalmas munkahelyet válaszotttam, lemondtam a nagy fizetésről, cserébe nyugtom van, tudok maszekolni és még a munkámat is bőven 100%-ra el tudom végezni.
2020. okt. 12. 13:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Magában semmit nem ér, inkább egy CCNA, VCP, MCSA stb...
2020. okt. 12. 14:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Iskola függő, de a kalkulus amúgy nem a legnehezebb matek tárgy. Nálunk a Valszám volt amivel sokall többen szívtak, de meg lehet csinálni...
2020. okt. 12. 14:13
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
Iskolákban, önkormányzatoknál el tudsz vele helyezkedni rendszergazdaként.
2020. okt. 12. 19:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Valszám, analízis nehéz volt főiskolán.

Iskolai rendszergazdasággal az a baj, hogy brutál rosszul fizet.

Akármilyen vállalathoz elmész minimum nettó 120-al többet ad.

2020. okt. 12. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Ebben van igazság, de mindannyian mások vagyunk, van akinek megéri van akinek nem. Úgy gondolom mindenkinek magának kell eldöntenie hogy mennyi pénzért mennyi áldozatot hajlandó hozni, mert ez általában egyenesen arányos.
2020. okt. 12. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!