Rendszergazdaként a nettó 200 ezer az tényleg nagy bérigény?
Felsőfokú végzettségem van, és 5 év gyakorlatom egyaránt otthon vagyok Unix és Windows rendszerekben, eddig egy kis vidéki cégnek dolgoztam, de ők meg fognak szűnni.
A fenti összeget egy a megyeszékhelyen lévő cég sokallta.
Nem ez extrém alacsony,ennyiért mi IT-sok a balszemünket se nyitjuk ki 5 év tapasztalattal erre még egy egyetemista is húzza a száját.
Kétszerese is kevés.
28F programozó
Programozó az már más, ti megéritek a pénzeteket! Én csak belekóstoltam Java fejlesztésbe de nekem magas volt - nem tudtam olyan rendszerben gondolkodni.
Az iskolainál ez kicsit magasabb szint. Győrben 110 na neee. Pedig az már "nyugat"-nak számít.
Nem hinném, hogy az, de tényleg attól is függ, hogy hol?
Nekem ismerősöm havi 90 ezerért nyomja, mert nincs más a környéken egyszerűen.
Ha meg költözne mondjuk havi 150 ezerért, akkor bukná a különbözetet az albérlet, egyebek miatt.
200-at meg sehol nem fizetnek itt a közelben.
Nyelvet beszélsz?
Mert akkor viszont jobb a helyzet, másik ismerősöm havi 250 nettóért nyomja, (borsodi megyeszékhelyen:D) de ott kell is használni.
Pesten ott valóban jobb a helyzet, ott szerintem kifizetik és igen, akkor Győrben is kell.
Miskolci vagyok itt 350-400 a nettója a "Rendszergazdáknak" (A két vezető miskolci IT cégnél az egyiknél).
Linux/Unix
RedHat
Cisco/CCNA
Bash/Perl/Phyton/Powershell
Firewall/Routing
Foglalkoztató: Medical Systems Hungary Kft.
Munkavégzés helye: 4031 Debrecen Bartók Béla út 2-26
Megye: Hajdú-Bihar
Szükséges iskolai végzettség: szakmunkásképző; gimnázium; szakközépiskola; technikum
Szakképzettség: Informatikai rendszergazda
Várható munkabér: 120 000 - 150 000
Kategória: IT programozás, Fejlesztés
A munkakör betöltéséhez szükséges jártasság, készség, ismeret:
"B" személygépkocsi, kistehergépkocsi
IT alapismeretek
Windows 2008, Windows 2012, Linux szerverek, Virtualizációs ismeretek (VMware)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!