Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Közszférás fizetést pocskondiá...

Közszférás fizetést pocskondiázzák, de máshol hol fizetnek többet?

Figyelt kérdés

Ugyanolyan jellegű, irodai munkára hol fizetnek többet, és melyik stabilabb? Sokan szidják az itteni fizetést, holott majd' mindenki 200 fölött kap. Én alatta bőven... mégis itt kell lenni, csinálni, mert nincs más.

Nem, nem védem a közszférát, én is itt hagynám, ha lenne más ilyen jellegű munka ennyiért. De nincs, semmi, és a közszférás közutálatnak örvend, nem úgy mint régen, huszonéve...

2021. jan. 26. 08:31
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
40-es: múzeumban. Az "50 ezerrel több" kérdés irreleváns részemről, önmagában volt megalázó, hogy diplomával, többéves tapasztalattal ennyit kerestem.
2021. jan. 26. 18:48
 42/42 anonim ***** válasza:

Kérdező, itt sír a mocskos szátok minden egyes nap, hogy jaj, közszféra, jaj, 20 éve ugyan az a fizetésem, jaj, aktatologatás, jaj, sehol sem kell a diploma.

Tessék, ott a qrva állás, azt a fox, "semmirekellő" diplomátokat kéri egy nagy magyar multi, mi kell még? Itt az a szomorú, hogy megy a siránkozás, de az érte való tevés egyáltalán nem és ne tessék azzal jönni, hogy nincsen semmi. De, van!

2021. jan. 26. 21:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!