Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért csóró senki aki 250.000-...

Miért csóró senki aki 250.000-et keres?

Figyelt kérdés

Kb. ennyi ma a nettó átlagfizetés.

Akkor ez alapján az átlag magyar emberek csóró, vesztes senkik?

Nem megalázó így beszélni az emberekről?

Miért úgy van beállítva az átlagkeresetű ember mint aki valami nagyon ritka, már-már alig létező emberfaj, aki szégyellje magát hogy csak ennyire vitte? És hogy az összes gondolkodjon azon mit rontott el az életében (tehát kb. a magyar dolgozó emberek túlnyomó része)

Itt a gyakorin hogy hogy csak minimum nettó 500 ezres fizetésű szuperemberek vannak?

2021. jan. 24. 15:16
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
25%
19: Igen, aki nem nettó 220-ért dolgozik az egy troll. Igazad is van te óvodás.
2021. jan. 24. 16:08
 22/61 anonim ***** válasza:
39%
Nem tok mindegy ki mennyit keresik? Itt a lenyeg az arakkal van. Egy kukás ugyanúgy reggel felkel és elviszi a szemetet vagyis dolgozik mint egy home officban dolgozo ember mondjuk. Csak meg a home officban dolgozo keres 500 ezret addig a kukás meg 150 ezret. Ezzel sem lenne a probléma de az árak ugyanannyi a kukásnak is mint a home officos embernek is. Na es itt a baj de ez az ára sajnos a kapitalista rendszernek azért rossz.
2021. jan. 24. 16:17
 23/61 anonim ***** válasza:
8-as: rég nevettem ilyen jót,amúgy máshol is van ilyen bér,és nem közszféra.
2021. jan. 24. 16:35
 24/61 anonim ***** válasza:
72%
Én a legkevésbé sem érzem magam csóró senkinek, még a kis 150ezer Ft-os fizetésemmel sem. :D
2021. jan. 24. 17:01
 25/61 anonim ***** válasza:
23%
Utolsó érdekes, én 165 ezret keresek de hatalmas csórónak érzem magam, hogy csinálod hogy nem?
2021. jan. 24. 18:03
 26/61 anonim ***** válasza:

@18:03

Csak nem te írtad ki ezt a kérdést? :)

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

Amúgy felfogás kérdése az egész. :)

2021. jan. 24. 18:12
 27/61 anonim ***** válasza:
92%
Én vidéki megyeszékhelyen lakom, itt az átlagfizetés 160-180 ezer forint körül van. Ismerek egy pár tucat embert, akik ebben a városban dolgoznak, sok közöttük a diplomás, és itt a 200-250 ezres fizu már átlagon felülinek számít. Diplomával jó indulattal az átlag 200 megvan, anélkül olyan 150 ezer körül keresnek a dolgozók. Gyári szalagmunkásoknak is az alapbérük nettó 150+pótlékok+túlóra. A fővárosban szinte mindenki egy 100-assal többet keres. Azt is figyelembe kell venni, hogy milyen kategória ez: karrier fizetés. Nyilván szép számmal vannak itt olyanok is, akik diplomások, fővárosiak, és nem utolsó sorban karrieristák. Ők természetesen jól keresnek, és ezért húzzák itt fel az átlagot. Meg persze sokan hazudnak is a fizetésükről, vagy külföldön dolgoznak, és úgy írják ide forintban, hogy mennyit keresnek, csak nem teszik hozzá hogy külföldön.
2021. jan. 24. 18:48
 28/61 anonim ***** válasza:
budapesten dolgozom de az aglomerációban lakom, napi 3órát ingázom emiatt közszférában középfoku végzettséggel,C1 nyelvvizsgával 2 műszakban átlag nettó 280 ezer a fizum, igaz ez néhány tulórával, nem stresszmentes mint ahogy az előzőleg irták, és nem is nyugodt könnyű, de nem fizet ez olyan rosszul mint ahogy el van könyvelve.
2021. jan. 24. 21:54
 29/61 anonim ***** válasza:
100%

Én örülnék a 250 ezres fizunak, ha mindig, garantáltan megkapnék ennyit és nem kellene többet dolgoznom érte.

Most olyan 180-220 körül szoktam kapni egy átlagos hónapban. Cserébe 8 órás munka, 80%-ban irodán ülök és nincs túl sok dolgom, nem parancsolgatnak, magam osztom be az időmet és teljesen önállóan végzem el a feladatom, senki nem ugráltat. Dunántúlon élek egy közepes városban, a munkahely kb. 10 percre van otthonról, szóval ez is elég pozitív dolog.

Ennek ellenére ez egy rossz fizetés, szeretnk továbblépni.

És valóban csórónak érzem magam...

Gyakori nem mérvadó, ide azok irogatnak, akik ráérnek, unatkoznak vagy csak trollkodni szeretnének, illetve persze vannak olyanok is akik tényleg segíteni szeretnének ,de ők meg nem kérkednek azzal, ha éppen jól keresnek.

A "nettó 500 alatt fel sem kelek" típusú válaszok a trollkodások, a "450-et keresek gépkezelőként" meg a trollkodás/szándékos hergelés kategória. Megkereshet valaki ennyit, csak nem írja le a részleteket, ráadásul szinte minden kérdésnél megjelenik ezzel a válasszal.

2021. jan. 24. 22:13
 30/61 anonim ***** válasza:
0%
29: Tehát akkor az a bajod, hogy én megkeresek nettó 450 ezret egy gyárban gépkezelőként az már lehetetlen és trollkodás? Miért? Mert a nagy Mercedes és Audi gyárban nem keresnek meg ennyit a soron? Nézz körbe hogy áll az autóipar! Chiphiány miatt a Merci leáll, az Audi 1 műszakozik. Ott most még annyit sem kapnak a munkások, mint eddig. Milyen részleteket írjak le? Hogy 12 órában kell járni ami előnyösebb nekem, mint a 8 óra, mert kevesebbet kell bejárnom messziről? Vagy azért, mert van minden műszakban 1,5 óra szünet összesen 3x30 perc? + 8 óra túlóra van ehhez minden hónapban ami simán kibírható. Változatos és tiszta munka, azért egy érettségi nem árt, ha van. És igen Magyarországon van ez a gyár mielőtt valaki kitalálná, hogy külföld. Mert, ha ez trollkodás 29-es, akkor amit te csinálsz pedig szimpla irigység a rosszul fizető irodai munkád miatt.
2021. jan. 25. 00:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!