Hogyan lehet kitörni a mélyszegénységből?(31 évesen nincs ingatlan és csak 7 millió forint megtakarítás)
#49 Akkor hogyhogy nem csinálsz 7 ezerből 30 ezret, 70-ből 300-at, és így tovább? 7 ezret lehet hogy egy nap alatt összekéregetsz, és meg is van a tőkéd. Ja, hogy csak a szád jár, aki 700 ezer forintról is feltételes módban beszél? 😂
Kérdező te meg tanulj valami értelmes dolgot és keress kétszer ennyit. Ja és szégyelld magad, mert én fiatalabb vagyok, de több pénzem van. Én vagyok az élet császára, te meg mélyszegénységben élsz. 🤦♂️
51: tökéletes megfogalmazás! :)))
Energiavámpír!
Kérdező, én eskü szeretnék segíteni neked, de nem tudok, mert igazából te sem akarod hogy segítsek...
"De szociális életem nekem sincs"
Na lehet itt van a kutya elásva, talán nem az instagrammos kitartott macákhoz, meg gazdag apukák playboy kisfiaihoz kéne viszonyítanod magad, mert akkor érthető hogy miért érzed magad szegénynek meg mélyszegénynek, miközben soha közöd nem volt ahhoz.
Gyerekként a többi osztálytársamhoz képest sokszor azt éreztem, hogy mi vagyunk a legaljasabb lepattantabb csórók a világon. Aztán felnőttként megismertem sok embert, és hallottam élettörténeteket, hogy ők hogy éltek gyerekként, hát ahhoz képest már már luxus ami nekem volt...
De tudom hogy tökre feleslegesen tépem a számat, mert benned a leghalványabb szándék sincs meg hogy egy kicsit elgondolkozz magadon meg az életeden, és kinézz a b#szott nagy egód mögül, vagy ennyi idősen felért azt ésszel, hogy a világ rohadtul semmit nem fog neked megadni, csak azért mert létezel.
Aha 50-es mikor volt az 10 éve?
Sértegetésből nem kérek mert az nem segítség.
Utolsó:
Itt is folyamatosan azt olvasni hogy rendkivüli jó létben élnek az emberek meg az interneten is csak azt látni, illetve láttam pár gazdag család gyerekét elképzelhetetlen luxusban élnek. Ezért jól mondod valószinűleg így alakult ki bennem hogy nagyon szegénynek érzem magam, pl akinek orvos apja van annak heti zsebpénze 150 ezer forint aputól, vagy akinek építkezési vállalkozó apja 65 millióért vett a lányának egy házat hogy tudjon a barátjával hova költözni....
Nyilván igaz hogy a többség nem így él és akár még én is módosabbnak számítok pár millió embernél az országban bizonyos szempontból.
Miért mondod hogy nagy az egóm???
Sajnos nem látom a kiutat hogyan élhetnék jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!