Hogyan lehet kitörni a mélyszegénységből?(31 évesen nincs ingatlan és csak 7 millió forint megtakarítás)
Utolsó nem tudod értelmezni?
Hogyan lehet változtatni a rossz anyagi helyzeten? Erre irányul a kérdésem.
Természetesen nem párnacihában tartom hanem biztos befektetésként állampapírban, szóval 0 érzéken vitatkoznék.
21
Igen én is élem a mindennapjaimat, nyilván a szegénységben is lehet szépséget találni, és nyilván nem szoktam erről beszélni élőben senkinek mert minek. Ők is szegények akinek megvan az örökölte és azt forgatja.
Lóphaszt nem tudsz a szegénységről, kisfiú. 18 évesen menekültem el otthonról azzal az egy ruhával, ami rajtam volt. Onnan nehéz elindulni.
Egy dologgal lehet kitörni: tanulni kell. Nem egyszer, valami szart, csak hogy legyen. Hanem folyamatosan. Küzdeni, és nem állni meg semmilyen akadály miatt.
Mélyszegénység? Ugyan már! Ne röhögtess! :D
Én látok napi szinten mélyszegénységet. Egész hétre egy csirkeláb a 30 éves hűtőszekrényben, havi minimális bevétel (20 ezertől 40 ezerig), ami pedig télen fűt, az kizárólag a nagykabátod. Na ez a mélyszegénység...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!