Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen irányba érné meg...

Milyen irányba érné meg továbbképezni magam?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok, 4 éve diplomáztam szociológia mesterszakon. Ezután 1 évig adminisztratív területen dolgoztam, majd 2 évig tanítottam. Jelenleg pedig már 1 éve itthon vagyok a kislányommal GYED-en. Azt már biztosan tudom, hogy a mostani munkahelyemre semmiképpen sem szeretnék visszamenni dolgozni. Arra gondoltam, hogy amíg még itthon vagyok, tanulnék valamit levelezőn. Ugyanakkor ennyi idősen kisgyerek mellett egy teljesen új képzést már nem tudnék bevállalni, tehát olyasmiket keresek, ami alapvetően a meglévő diplomáimra és szaktudásomra épül. Így elsősorban posztgraduális szakirányú továbbképzésekben gondolkozom, ahová bemeneti feltételként a szociológiát elfogadják. Elég tanácstalan vagyok, így az alábbi szakokkal kapcsolatban bármilyen tanácsot szívesen fogadok. Akár mást is javasolhattok, de fontos, hogy 1-2 évnél ne legyen hosszabb a képzés, mert munka és család mellé nekem már nem férne bele a tanulás, tehát még a GYES végéig szeretném befejezni. Még egy plusz infó: angolul és németül is felsőfokon beszélek, de NEM akarok SSC munkakörben dolgozni. (Máshol pedig eddig sajnos nem tapasztaltam, hogy előny lenne a nyelvtudás.)

2021. jan. 20. 17:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Az a tapasztalatom, hogy szeretnél még egy semmire se jó papírt szerezni.
2021. jan. 21. 20:18
 22/23 A kérdező kommentje:

Én meg azt tapasztalom, hogy a kiírt kérdésre egyáltalán nem válaszolsz. A felsorolt szakokkal és/vagy szakmákkal kapcsolatban semmilyen tapasztalatod nincs, a válaszaid 0%-ban hasznosnak. Így nem értem, miért töltjük azzal az időt, hogy egymásnak válaszolgatunk. Én ezzel befejeztem.

Ha bárki másnak lenne személyes vagy közvetett tapasztalata bármelyik felmerülő szakkal kapcsolatban, azt továbbra is szívesen fogadom, illetve a többi kommentelőnek köszönöm a hasznos hozzászólásokat.

2021. jan. 22. 11:28
 23/23 anonim válasza:

Szia! Képzeld, most én is hasonló helyzetben vagyok , mint te és érdekelne, hogy végül melyik szak/szakma mellett döntöttél? :)

Én most kommunikáció mesteren tanulok, de még van két évem a gyes-ből és szívesen továbbképezném magam. :)

2022. jan. 17. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!