Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Irodai alkalmazottak! Ti...

Irodai alkalmazottak! Ti átképeznétek magatokat kétkezi munkásnak?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egy általad választott kétkezi munkakörben garantálva lenne, hogy a jelenlegi munkáddal azonos időbefektetéssel 3-szor annyit kereshetsz, mint most! Az egyetlen kritérium, hogy legyen meg a papírod és 2 év releváns szakmai gyakorlatod a területen. Te belevágnál?

2021. jan. 20. 06:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Hát ha háromszoros, akkor simán. Igaz, hogy ez most sokkal kényelmesebb, főleg home officeban, de háromszoros pénzért mennék azon nyomban.
2021. febr. 11. 19:39
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a háromszoros az nekem nettó 1 millió fölött van (cafeteria + éves egy havi bónusz nélkül). Ezzel évente több, mint 10 millióra nőne a megtakarításom, ami nem elhanyagolható szerintem.

Szóval én erősen hajlanék rá, ha a kiadásaim nem nőnének.

2021. febr. 11. 20:25
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

életem legjóbb döntése volt ott hagyni irodát.. pufatag buta fönökök, csináld ezt csináld azt.. minndenre lehetetlen határidö

lementem gépbeálitónak viszonylag hamar lement az oktatás és szerszám mühely kezelése.. majomkodnak nagyon irodán meg oránként kávé meg lótifuti.. de kinevetem öket magamban, tulórával zsebre rakom mindegyiket

2021. febr. 11. 20:26
 24/27 anonim ***** válasza:
*legjobb
2021. febr. 11. 20:27
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

3X-os bérért simán. Jelenleg lófaßt sem kapok, szóval bármi mást elvállalnék ami jobban fizet ÉS nem több a munkaidő.

Mert az valójában nem jobb fizetés, ha többet is dolgozol.

Szóval ha napi 8 órás meló lenne, 2 év alatt meglenne a papír a szakmáról és 3X ennyi pénzt keresnék, tehát valaki ezt garantálná nekem azonnal belevágnék, bármi is legyen a munka.

Még úgy is, hogy2 évig kevesebbet kapnék, mint most (mondjuk ennél nehéz kevesebbet kapni).

2021. febr. 11. 20:59
 26/27 anonim ***** válasza:
72%
Itthon ülök a szobámban home officeban. Dehogy cserélném ezt le bármire.
2021. ápr. 8. 07:36
 27/27 anonim ***** válasza:
57%
Persze siman ha a jelenlegi fizetésem háromszorosát azaz bruttó 3 milliót fizet illetve bruttó havi 210 ezer forint kafeteriat ad.
2021. ápr. 8. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!