Irodai alkalmazottak! Ti átképeznétek magatokat kétkezi munkásnak?
Mondjuk a háromszoros az nekem nettó 1 millió fölött van (cafeteria + éves egy havi bónusz nélkül). Ezzel évente több, mint 10 millióra nőne a megtakarításom, ami nem elhanyagolható szerintem.
Szóval én erősen hajlanék rá, ha a kiadásaim nem nőnének.
életem legjóbb döntése volt ott hagyni irodát.. pufatag buta fönökök, csináld ezt csináld azt.. minndenre lehetetlen határidö
lementem gépbeálitónak viszonylag hamar lement az oktatás és szerszám mühely kezelése.. majomkodnak nagyon irodán meg oránként kávé meg lótifuti.. de kinevetem öket magamban, tulórával zsebre rakom mindegyiket
3X-os bérért simán. Jelenleg lófaßt sem kapok, szóval bármi mást elvállalnék ami jobban fizet ÉS nem több a munkaidő.
Mert az valójában nem jobb fizetés, ha többet is dolgozol.
Szóval ha napi 8 órás meló lenne, 2 év alatt meglenne a papír a szakmáról és 3X ennyi pénzt keresnék, tehát valaki ezt garantálná nekem azonnal belevágnék, bármi is legyen a munka.
Még úgy is, hogy2 évig kevesebbet kapnék, mint most (mondjuk ennél nehéz kevesebbet kapni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!