Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Én jó leszek fogászati asszisz...

Én jó leszek fogászati asszisztensnek,ha nem úgy nézek ki, mint egy modell?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és fogászati asszisztensnek tanulok.

Ahol eddig jártam minden fogászaton csinos, hosszú hajú, jómódúnak tűnő nők voltak az asszisztensnek.

Én meg kinézek 17 évesnek, átlagos arcú vagyok, a hajam is csak a vállamig ér, de ettől függetlenül igényes vagyok, csak nem vagyok olyan modell alkat.

2021. jan. 18. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Meg a kérdésed alapján egy lángelme sem vagy.
2021. jan. 18. 13:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Soha nem ment nehezen a tanulás, most is egészségügyben dolgozom, tehát nem értem honnét jött ez a következtetés.
2021. jan. 18. 13:12
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
persze
2021. jan. 18. 13:15
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Nos engem hidegen hagyna hogy hogy nézel ki, ha leszeded a fogkövemet. Úgyis maszkban leszel, hogy ne fröcsköljön rád a nyál.
2021. jan. 18. 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
Hát, ha ezt tanulod és nem a szakmán gondolkozol, hogy elég jó vagy-e, hanem a hajon, meg a modell alkaton akkor lehet tényleg nem a te világod.
2021. jan. 18. 15:58
 6/7 anonim ***** válasza:
37%
#4 olyan helyre se mennék, ahol az asszisztens szedi le a fogkövet...
2021. jan. 18. 21:18
 7/7 anonim válasza:
100%

#6-os válaszoló sok helyen asszisztens szedi,csak nem tudsz róla,hogy ő éppen "csak" asszisztens és nem dentálhigénikus. Én is szedtem asszisztensként fogkövet ne félj,nem nagy dolog elrontani nem lehet.

Sok magánfogászaton nem veszik fel a csúnyácska asszisztenseket. Nálunk is volt erre példa sajnos...Szóval a kérdező nem hülye emiatt a kérdés miatt.

2021. jún. 29. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!