Webcam modellként jol lehet keresni?
Fontos az is, hogy jó minőségű webkamerád, jó világításod, erős számítógéped vagy laptopod,jó internetkapcsolatod legyen.
Akadozó, sötét képpel a legjobb műsort se nézi senki.
Érdemes beruházni játékszerekbe, fehérneműkbe és tűrhetően kell beszélni legalább angolul. A sokat kereső modellek általában több oldalon is dolgoznak párhuzamosan.
Ha igazán jól akarsz keresni, napi 5-6 óra munka ajánlott, lehetőleg mindig ugyanabban az időpontban, hogy a törzsvendégeid megtaláljanak.
Nagyon sokat lehet keresni, viszont lehet, hogy időbe telik, amíg rájössz, neked melyik oldalak jók, és milyen típusú előadást tudsz jól csinálni.
Belefuthatsz ügynökségekbe, akik azt állítják, ők tudják a tutit, és náluk regisztrálva,egyből milliomos leszel. Nekik ne dőlj be, csak lehúzni akarnak.
3-4 óra könnyű melóval örökre elvágni magad az életben?:D gratula
Azt tudod, hogy az arcodnak látszódnia kell és ha 1 percet is kiteszel a netre az úgy fog terjedni, mint a vírus?
Igen tisztaban vagyok vele, koszonom a gratulaciot, roppant kedves, de egy masodpercig se titkolnám mivel foglalkozok :)
Nagyin koszonom a jo tanacsokat a tobbieknek, nagyon kedves, es megfogadom.
Az igazság az, hogy belekezdtem de nem hozza anyagilag a vart eredmenyt. Pedig a kulso adottsagokkal korantsincs baj.
Nem tudom mi lehet a problema, operatorral dolgozom. Nincs egy hete hogy dolgozom de a varakozasaim alul multa a keresetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!