Webcam modellként jol lehet keresni?
Nekem is van egy második kamerám, mert az egyik oldalam nem támogatja a kameramegosztót.
Én meg vagyok elégedve a forgalmammal. Hol egyik, hol másik oldalam jobb. Azért jó több helyen lenni egyszerre, mert a sok közül valamelyiken biztos van pörgés.
Erre nincs általános szabály, hogy hol "ajánlott" fenn lenni, mert amíg X előadó jól keres egy oldalon, addig Y szobája lehet, hogy kong az ürességtől. Igazából ki kell próbálni az oldalakat és meg kell szerezned a saját tapasztalatodat, neked melyik válik be. Az évek alatt én is többször cseréltem már le oldalakat.
Igazából nem is arra megyek, hogy sokan legyenek nálam, hanem hogy megtaláljam azt a pár embert, aki rendszeresen jön és fizet. Ez szerencse kérdése is, és ha sikerül, akkor az adott oldal jó nekem.
Örömlány? Ugyan màr!mem veszem a lelkemre. Én parkapcsolatban elek es soha nem csaltam meg. Nem is fekudnek le massal. Az zavar, hogy te esetleg nem tudsz ilyen munkat vallalni? Ahozki is kell nezni valahogy, nezz meg egy ker ilyen oldalt nyugodtan. Vagy zavar hogy masok
Latjak a puncimat? Ha engem meg a parom nem zavar teged miert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!