Webcam modellként jol lehet keresni?
Bármiről, de nem
Szeretnék egy ügynökséget sem bemártani, hoszen nem az ő hibájuk volt! Az operátor hibájából kerestem rosszul, pedig az előző ügynökségnél 2 operátorral is probalkoztam. A mostani nagyon ugyesen adja az instrukciókat, ami az első időszakban nagy segítség ha nem tudod még mimerre meddig :))
Van kerdesed, nagyon szivesen valaszolok hiszen a csoport errol szol, de ugynokseget bemartani, vagy reklamozni nem fogok! Remelem ezt megerted :)))
Az utolsó válaszadót kérdem, mid fáj, hogy itt fröcsögsz? Tényleg angyon figyelek, hogy korrekten kommunikáljak itt mindenkivel, de ezt nem tudom értelmezni. Szerinted ez nem munka? Vagy kizárolag feszültség szítás a szándékod? Esetleg a lenézésed akartad kifejezni, vagy magyarazatot varsz, hogy eletemben mennyit dolgoztam? Keseredj meg, de ne itt es ne ilyen feltunoen :)))
Napi, 3-4 órát dolgozom egy héten 4-5 nqpot megyek. Így a heti 150ezret megkeresem már! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!