Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lányok! Félaktot mennyiért...

Lányok! Félaktot mennyiért érdemes vállalni? Most lesz először olyan modell munkám.

Figyelt kérdés

2020. máj. 27. 01:39
 1/4 anonim ***** válasza:
31%

Neked mennyit ér meg, hogy netán évek múlva előkaparják a cicisképeid és emiatt esetleg hátrányba kerülj?

Én értékelem a művészi aktot, de rengeteg ember nem, pl elmész egy multihoz dolgozni, aztán kiderül, hogy van ilyened simán kirúghatnak érte, mert nem illik a cég profiljába, hogy "ilyen" emberrel dolgozzanak.

2020. máj. 27. 09:22
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem se érdemes 10-20 ezer Ft-ért belemenni ebbe.

Ha később mondjuk magasabb pozícióban leszel esetleg, középvezető ilyesmi akkor kellemetlen tud lenni ha rajtad röhögnek a beosztottak.

2020. máj. 27. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:
87%
Miért lenne ez kellemetlen? Minden ember ugyan úgy néz ki alapvetően. Valaki jobban, valaki kevésbé jobban. Amennyiben büszke a testére valaki, miért ne vállalná be?
2020. máj. 27. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én büszke vagyok a testemre és szívesen vállalnám is, de csak saját célra készítettnék ilyen fotókat, mert sajnos tudom milyenek az emberek. Szerintem van az egésznek egy menőségi faktora, meg valamilyen szinten az ember egoját is simogatja, egy ilyen felkérés, de nagyon sok ember ezt közönségesnek találja legyen bármilyen jók is a képek. Emiatt érhet hátrányos megkülönböztetés, összesúgások, akinek nem bírja a lelke eléggé megsínyli. Az egész mögött amúgy van egy hatalmas álszentség, mert lehet, hogy egy cégvezető emiatt kirúg, de közben a képedire veri a budiban.

Rohadt büszke lennék magamra, ha megtalálnának egy ilyen ajánlattal, de sajnos vagyok olyan hülye, hogy érdekel az emberek véleménye és félek tőlük negatív visszajelzések jönnének.

Szóval ha rá is bólintasz olyan összeget mondj, amiért vigasztalhat a következmények miatt is. Persze lehet a szomszéd Julcsi egy 10-ért ledobja a textilt, de lehet hogy őt nem érdekli, meg máshol van az értékrendje.

2020. máj. 28. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!