Grafikai anyagok eladásából könnyen meglehet keresni havi 200 eurót minimum?
Figyelt kérdés
3d modellek eladása és ebből készített 2d verzió eladása egyaránt.
Pl egy ilyet 20 euróért:
Egy szép fegyver 3d ben textúrákkal(normal, specular, stb) , animációkkal, effektekkel. Ugyanez elkészítve 2d képekként magas felbontás és pixelesen is.
Ezt a kérdést a számítástechnika programok kategóriájába akartam kiírni de éreztem hogy nem igazán illik oda teljesen. Egyébként szerintem többen tudnának erre ott válaszolni.
2020. dec. 30. 15:02
A kérdező szavazást indított:
Igen nagy eséllyel
Igen kis eséllyel
Nemlehet
8 szavazat
1/6 anonim válasza:
Persze tök jó ötlet, oh wait csekkoltam a naptárat és nem 2005-öt írunk már. :(
2/6 A kérdező kommentje:
Nem értelek első. Mit akarsz ezzel mondani? Írjátok többen pls vagy valaki átrakná a kérdésem a informatika főkategórián belülre. Pls.
2020. dec. 30. 15:31
3/6 A kérdező kommentje:
A Google ezt dobta ki igaz lehet:
"How much money can you make selling 3d models?
He, he...you can earn as much as over 3000$ warking good by your own...and you can probably earn as much as over 10000$ or more with a little studio."
2020. dec. 30. 15:34
5/6 anonim válasza:
Hát ha igaz akkor hajrá. Drukkolok. Majd írd meg mi volt.
6/6 anonim válasza:
Kérdező én nem tudom a választ, de a 3as hozzászólásodban egy google találatra hivatkozol, amit egy ismeretlen írt egy ismeretlen ország ismeretlen városából, ahol ismeretlenek számodra a körülmények, a kereslet, a kínálat (hasonló termékek, hasonló szolgáltatást, termékeket kínáló cégek). Szóval ne néhány google hozzászólás vagy néhány gyk-s hozzászólás alapján döntsd el, hogy megérné-e, mennyit lehet keresni, hanem nézz utána, hogy mekkora a kereslet arra, amit te szeretnél csinálni és mennyiért adják Magyarországon (nem az USAban, nem Ausztriaban, se nem Szlovákiában) az ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!