Mennyiből élsz és mennyit tudsz féretenni havonta?
Figyelt kérdés
Régiót hol élsz, esetleg milyen munkát végzel mellé írod azt is megköszönném.
Én 140es minimálbérből élek egy kedvezően olcsó 40 ezres albérletben, kelet magyarorszégon, félre tenni jobb hónapokban, ha nem kell költenem ruhára pl. akkor max 10-20 ezret tudok. Ez mennyire általános szerintetek?
2021. jan. 17. 17:49
21/21 A kérdező kommentje:
Gépbeállító és kezelőknek milyen végzettséget várnak el? Vagy ez részben ilyen betanulható dolog? Én jelentkeztem nem rég egy ilyenre egyelőre még nem szóltak vissza, informatikai területen van tapasztalatom hálózatépítés meg ilyen összeszerelési munkákat végeztem, de informatikusnak nem nevezném magam, nem tudom mennyire elég ilyen gyári melóhoz?
2021. jan. 21. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!