Mennyi volt 2020-ban a nettó átlagbéretek?
Szinte havi rendszerességgel jön ki a KSH-tól, hogy mennyi Magyarországon az átlagkereset. Most januárban br. 375 000 Ft, ami nettóban kb. 246 ezer forint körül van. Ezen kb. a kommentelők 90%-a kiakad vagy kiröhögik.
Amit nem értek, mert személyesen vagy hazudnak felfelé a fizetésükről az emberek, vagy szeretnek siránkozni interneten. Az összes fiatal ismerősöm minimum ennyit keres szakmunkástól diplomásig, tehát nem értem.
Visszanéztem a tavalyi béreimet (nem fix havi béren vagyok), és nettó 300 000 forintra jött ki.
Munkáról és magamról annyit, hogy heti 40 óra fixen, túlóra nélkül az észak-kelet magyarországi régióban 31 évesen.
Hagyjuk már emberek... a burkolók meg általában a "mesteremberek" túlnyomó többsége olyan pénzt kér, hogy az a pofátlanság csimborasszója.
Inkább ne legyen 1-2 illesztés tökéletes, de hogy nem fogok nem hogy 10 ezer de 5000 forintot sem adni 1 nm lerakásáért az holtziher.
Jó nagy marha aki megteszi.
Ha jó az alap bárki le tudja burkolni az adott felületet, nem nagy cucc.
Biztos, hogy nem fizetnék semennyi pénzt ezeknek, főleg, hogy 99%-a kontár idióta, semmihez sem ért.
Nővéreméknél is hívtunk "nagy szakembereket" akik után többet kellett javítani, mintha inkább mi csináltuk volna meg magunk.
De igazából mi csibáltunk meg mindent, csak "kis kitérővel".
Ennyit a magyar szakemberekről.
Egy kißaszott fillért nem éremel egyik sem.
Megcsináltunk magunktól a villanyszerelést
az aljzatok lebetonozását
néhány helyen a falazást
a vakolást és glettelést
stb. pedig senkinek semmi köze az építőiparhoz a családban.
Egyszerűen rákényszerül az ember, ha normálisan akar megcsinálni valamit és nem rákölteni iszonyatos összegeket, akkor saját magának kell sajnos. Ide jutottunk...
Szóval szart sem érsz kedves burkoló...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!