Felvennétek ilyen programozót?
Egyetem alatt volt egy csoporttársam, akinek a képességei messze túlmutattak mindannyiunkén, ám hasonlóan az általad leírthoz, nehezen alkalmazkodott másokhoz. Vele volt egy közös projektünk, melyből profitálhattunk volna, ám a végén azért nem valósult meg, mert mással szemben kevésbé fogadta meg azon tanácsokat, melyek elengedhetetlenek a sikerhez.
Véleményem szerint az általad leírt Úriemberrel is hasonló problémák adódhatnak, nem biztos, hogy vele működne egy klasszikus vezető-alkalmazott szerep.
Ezzel szemben viszont, ha valóban ekkora összeget képes kitermelni egymaga, ergó el tud jutni az ötleteinek megvalósításáig, nem is biztos, hogy akkora az a probléma.
"Akik elég őrültek ahhoz, hogy elhiggyék, meg tudják változtatni a világot, azok tényleg meg is teszik."
Cég számára a bevétel az egyik legfontosabb elem, ha az nincs, cég sincs.
Gondold át szerintem.
7: azt se tudod, merre vagy arccal. Az indiaiak semmihez sem értenek, amihez hozzányúlnak, szarrá változik.
Én felvenném, tréningezném. Tart ameddig tart, de hozza a hasznot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!