Ha a főnök minden évben lenyeli a kötelező emelést mi a teendő ? Van erre valami megoldás ?
NA amúgy ez itt:
"Minimálbéren vagyok 6 órásként dolgozom"
Tehát akkro mi a probléma? az olyan ~121 ezer bruttó. (a 161k-nak a 75%-a)
"Amit kaptam új szerződést azon bruttó 121 ezer forint van de a valós pénzem az 110 nettó.."
Itt írtad, hoyg 121k a bruttód, az pontosan annyi mint amennyit 6 órára fizetniük kell. De ezt a 110k nettót nem értem teljesen. Hogy az hogy jön ki? Van gyereked? Mert azzal akkor érteném.
Ilyen munkaköröknél nincs értelme lázadni, képzettséget nem igényel, így nagyon hamar talál rá embert, kár is küzdened. Azon gondolkozzál el, hogy, ha tényleg van érettségid, miért itt ragadtál le, pláne ennyiért.. Keress másik melót, ha nem elég ez a pénz.
Aki nem érti, azért kap 120e-et, mert gondolom ennyiben állapodtak meg. A bérlapon a 110br a hatórára adható kötelező bér. Szürkén van foglalkoztatva, ez a lényeg. Ebben a képzettséget nem igénylő szegmensben (portás, takarító, kertész, gondnok) ez teljesen normális. (na persze nem törvényes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!