Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha a főnök minden évben...

Ha a főnök minden évben lenyeli a kötelező emelést mi a teendő ? Van erre valami megoldás ?

Figyelt kérdés
Leszögezem hogy kb 2 éve egy fillér emelést nem kaptam ezen kívül se...
2021. jan. 2. 18:02
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
68%
Ha belementél a törvényszegésbe, téged is megbüntethetnek, ha feljelented a vállalkozót. Róka fogta csuka...
2021. jan. 2. 19:10
 32/42 A kérdező kommentje:
Nem jelentek én fel senkit se...Keresek mást és kész...Elfelejtem a helynek a nevét is...
2021. jan. 2. 19:11
 33/42 anonim ***** válasza:
82%

Tedd azt!

Nekiálltál ajvékolni meg minden marhaságot ösezehordtál... aztán csak kibökted h feketén v szürkén vagy foglalkoztatva...

No comment...

Csak nem biztonságiőr vagy?

2021. jan. 2. 19:14
 34/42 A kérdező kommentje:
Semmit sem tudsz rólam de te már szerintem leírtál engem mindenféle kisebbséginek vagy külföldinek..Autós cégnél vagyok udvaros kertész ha ennyire érdekel...És igen érettségivel rendelkezek és normális körülmények között élek..
2021. jan. 2. 19:18
 35/42 anonim ***** válasza:
76%
De ha tudod hogy félig illegális a figlalkoztatásod akkor hogy jut egyáltalán eszedbe hogy törvényes emelés stb stb???
2021. jan. 2. 19:28
 36/42 anonim ***** válasza:
89%

A múltkor volt itt egy kérdés, amin nagyon felháborodtak az érettségizettek, hogy az kb az írás-olvasás tudást jelenti.

Nos itt a jó magyarázat, hogy miért van ez. Bár a jelek szerint még ezt sem biztos, hogy jelenti :)

2021. jan. 2. 19:30
 37/42 anonim ***** válasza:
82%
Nincs kötelező emelés és kész :)
2021. jan. 2. 19:34
 38/42 anonim ***** válasza:
75%
Be kell jelenteni a munkaügyön, miért jó az neked, hogy füles farkad behúzva elmész máshova, ahol ugyan ezt meg fogják veled csinálni? Emberek ki kell állni magatokért, mikor értitek már meg?
2021. jan. 2. 20:12
 39/42 anonim ***** válasza:
75%

38: mivel évek óta ő is benne van a buliban, kb már veszett fejsze nyele jelentgetni.

A kiállásnak nem 2 év múlva kellene eljönnie, hanem az első héten. Ha akkor nincs rendes munkaszerződés, 100%-ban szabályosan utalt munkabérrel, akkor kell rögtön lépni. De akkor mindenki belemegy a szürkébe, hogy majd 8 órát dolgozik, de csak 4-re jelentik, aztán jön az "aha élmény" amikor beteg lesz, amikor kirúgják, amikor nyugdíjba megy, amikor emelés van, hogy bizony ez mivel jár.

2021. jan. 2. 20:17
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Balázska a 8%-os bérfejlesztésre gondol és azt hiszi, ezt nem csak 4-5 ember kapja meg, hanem az egész 40-60 fős banda minden tagja.

Ez is bizonyítja nem dolgozik állami helyen, ha ott dolgozna tudná, hogy a sikeres bérfejlesztés azt jelenti, hogy a belső kör kapja mindenki helyett az egészet!

2021. jan. 2. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!