Ha a főnök minden évben lenyeli a kötelező emelést mi a teendő ? Van erre valami megoldás ?
Figyelt kérdés
Leszögezem hogy kb 2 éve egy fillér emelést nem kaptam ezen kívül se...2021. jan. 2. 18:02
2/42 anonim válasza:
Mi az, hogy kötelező emelés?
Csak a minimálbért kötelező emelni, a többit nem
3/42 anonim válasza:
Alapítványi a főnök? Olyan iskolaigazgató típus?
6/42 A kérdező kommentje:
Az év eleji 8%-os emelésre gondolok..Azt szinte sose adja meg..De nálunk több ágazat is ugyebár egy vállalkozóról beszélünk..Én a kertészeti részen vagyok és év közbe egy forintot nem kapok a mosós dolgozók tavaly kaptak +20at..Akkor ez hogy is van ?
Nem iskolaigazgatós inkább olyan figura mint akik a dohány utcába járnak be :D
2021. jan. 2. 18:13
7/42 anonim válasza:
Miféle kötelező 8%...?
Hol van ilyen...??
8/42 anonim válasza:
Kötelező 8% minden évben?? EMBER!!! Hol van ilyen? Mert én azonna oda megyek dolgozni :D
9/42 A kérdező kommentje:
Akkor ne hozzánk gyere mert ott soha sincs ilyen....Tavaly azt mondta hogy azt az egyik zsebéből átrakta a másikba...
2021. jan. 2. 18:21
10/42 anonim válasza:
Figyelj! Elárulok egy titkot. Évek óta multiknak dolgozom, róluk sok rosszat lehet mondani, de egy biztos. A törvényeket az utolsó betűig betartják... És sehol nincs 8% emelés (4% sem gyakran)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!