Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan keressek pénzt? 16L

Hogyan keressek pénzt? 16L

Figyelt kérdés

Sajnos történt, hogy anyukám egyedül nevel már 10 éve, és most a korona miatt nem éppen fizetnek jól neki. Két nyarat már le is dolgoztam, hogy tudjak neki segíteni . Járok külön órákra, fogorvoshoz. Mióta dolgozom ezeket mind magamnak fizetem. Nos ugye az a baj, hogy most sehol nem tudok dolgozni, mert nyilván nem egy 16 évest , lassan 17 évest fognak alkalmazni, amikor a felnőttek is “szarban” vannak. Anyukám azt mondta ( külső hatásra), hogy hagyjam abba a külön órákat . De egyszerűen nekem ezekre szükségem van a jövőmhöz. Nem vagyok buta, de szeretnék egy nyelvvizsgát, és az egyedül nem fog menni, illetve egy kémia érettségit. Ez sem fog menni egyedül. Én tényleg finanszíroztam, ameddig tudtam. De anyukám nem akar segíteni, én meg nem szeretném feladni az álmaimat.

Valakinek van tippe hogyan tudnék pénzt keresni?

(Eddig vendéglátásban dolgoztam).

Olyanokat ne mondjatok, hogy menjek át segitsek a szomszéd öreg néninek, mert neki pénz nélkül is szívesen segítek.

Korrepetálást nagyon szívesen vállalok, főleg matekból.

Kérlek segítsetek valami hasznos tippel .

Előre is köszönöm szépen és szép napot!

2021. jan. 2. 09:06
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Sikerült pénzt keresned a tanulmányaidra?
2021. júl. 21. 21:15
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést, elkezdtem korrepetálni gyerekeket minimális összegért, így sikerült némi pénzt félretenni, illetve nyáron is el tudtam helyezkedni vendéglátásban:)
2022. márc. 19. 15:46
 23/23 anonim ***** válasza:

Büszke lehet rad edesanyad.

Sok sikert a tovabbiakban is.

2022. márc. 19. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!