Hogyan javíthatnék a szánalmas fizetésemen(bruttó 245 ezer ft)?
#21 én érettségivel elég sokmindenhez értettem, amikhez csak később szereztem papírokat. Az autodiktata tanulást és egyéni tapasztalatszerzést nem zárja ki az, hogy csak érettségid van. Ha gondolod ide lerészletezem csak neked, bár nem hiszem, hogy tartalmasabban érdekel az életpályám.
Mindenesetre a gond ott kezdődik, hogy a papírok országa vagyunk. Sok helyen nem tudod papírral igazolni a tudásod alapját, akkor eleve megvagy lőve.
Ez persze nem zárja ki azt, hogy a kérdező tényleg nem ért semmihez. Ha egy picit is talpraesett, legalább annyit megtehet, hogy seftel dolgokkal okosban egy kis extra pénzért.
20: hidd el, elég rendszeresen felvételiztetek embereket.
Bejön 20 ember, akinek csak érettségije van, ebből kb 2 az, aki ért is valamihez mellette anélkül, hogy valami szakmája vagy diplomája lenne, 3-4 aki érettségi ellenére is funkcionális analfabéta (fel tudja olvasni amit kap, de nem igazán érti az egyszerűbb dolgokat sem), a maradéknak meg van egy józan paraszti esze, ami miatt betaníthatóak mindenféle szellemi munkára, de ugyanúgy betanított munka lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!