Hogyan javíthatnék a szánalmas fizetésemen(bruttó 245 ezer ft)?
Az érettségi gyakorlatilag annyit jelent, hogy hellyel-közzel tud az ember írni meg olvasni.
Innen még tovább kellene lépni valamilyen irányba és valamilyen szintre. Ebben ezerféle lehetőség van OKJtől az FSzen át a diplomáig.
Nem keveri. A közoktatás mélyrepülése most épp ott tart, hogy az általános iskola elvégzése nem jelenti azt, hogy a diák tényleg tud írni és olvasni. De még az érettségi sem jelent semmi biztosat: a tanulási nehézségek miatti felmentések lehetővé teszik, hogy a gyermek a középiskolai érettségi követelményeit az írás, olvasás és számolás minimális ismerete mellett teljesítse.
Úgyhogy az érettségi tényleg csak annyit garantál, hogy az ember nagyjából tud írni és olvasni. Nagy szerencse, hogy az érettségizettek jelentős része ennél valamivel többet tud, de ez nem törvényszerű.
Tudom hogy maga munkahely nem rossz, nagyon kényelmes vannak napok amikor 2 órát kell dolgozni, de előfordulhat 6 óra is, de átlagban 4 óra, igaz a többit ki kell töltenem gyakorival meg netezéssel szoktam illetve eszegetéssel stb
Jutalom most bruttó 200 ezer év végén.
Ahhoz képest nem szörnyü
De sokszor érzem magam rosszul hogy örökre szegény maradok
Nem vagyok boldog, mert szegény vagyok.
Szar közalkalmazotti munkahely kollégáim 15+ évvel idösebbek.
Utálom a kevés pénzt
12: nem keveri. Munkaadó szempontjából az érettségi kb azt jelenti amit 11-es írt. A 8 általános pedig azt, hogy valami nagyon alap fizikai munkát rá lehet bízni, de olvasni már nem fog.
A 8általános + szakma az érettségi nélkül is lehet jó, de akinek csak sima érettségije van, az kb a szellemi segédmunkás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!