Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan javíthatnék a szánalmas...

Hogyan javíthatnék a szánalmas fizetésemen(bruttó 245 ezer ft)?

Figyelt kérdés
Csak azt veszem észre hogy telnek az évek de jobb nem lesz. Tagadhatatlanul kényelmes mert közszféra és max 4 óra munka a 8 ból de akkor is ez kevés pénz

2020. dec. 28. 12:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
34%

Az érettségi gyakorlatilag annyit jelent, hogy hellyel-közzel tud az ember írni meg olvasni.

Innen még tovább kellene lépni valamilyen irányba és valamilyen szintre. Ebben ezerféle lehetőség van OKJtől az FSzen át a diplomáig.

2020. dec. 28. 15:48
 12/24 anonim ***** válasza:
73%
11: Kevered az érettségit és a 8 általános iskolai végzettséget haver...
2020. dec. 28. 15:53
 13/24 anonim ***** válasza:
80%

Nem keveri. A közoktatás mélyrepülése most épp ott tart, hogy az általános iskola elvégzése nem jelenti azt, hogy a diák tényleg tud írni és olvasni. De még az érettségi sem jelent semmi biztosat: a tanulási nehézségek miatti felmentések lehetővé teszik, hogy a gyermek a középiskolai érettségi követelményeit az írás, olvasás és számolás minimális ismerete mellett teljesítse.

Úgyhogy az érettségi tényleg csak annyit garantál, hogy az ember nagyjából tud írni és olvasni. Nagy szerencse, hogy az érettségizettek jelentős része ennél valamivel többet tud, de ez nem törvényszerű.

2020. dec. 28. 16:05
 14/24 anonim ***** válasza:
82%
Most akikről te beszélsz, hogy diszlexia meg hasonló, szerintem ezeket érdemes lenne külön kezelni.
2020. dec. 28. 16:07
 15/24 A kérdező kommentje:

Tudom hogy maga munkahely nem rossz, nagyon kényelmes vannak napok amikor 2 órát kell dolgozni, de előfordulhat 6 óra is, de átlagban 4 óra, igaz a többit ki kell töltenem gyakorival meg netezéssel szoktam illetve eszegetéssel stb

Jutalom most bruttó 200 ezer év végén.

Ahhoz képest nem szörnyü

De sokszor érzem magam rosszul hogy örökre szegény maradok

2020. dec. 28. 17:44
 16/24 anonim ***** válasza:
Ez milyen munkahely?
2020. dec. 29. 01:35
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Boldogok a lelki szegények, mert nem fognak fenn akadni a kevés fizetésen sem.
2020. dec. 29. 07:10
 18/24 A kérdező kommentje:

Nem vagyok boldog, mert szegény vagyok.

Szar közalkalmazotti munkahely kollégáim 15+ évvel idösebbek.

Utálom a kevés pénzt

2020. dec. 29. 07:48
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

12: nem keveri. Munkaadó szempontjából az érettségi kb azt jelenti amit 11-es írt. A 8 általános pedig azt, hogy valami nagyon alap fizikai munkát rá lehet bízni, de olvasni már nem fog.

A 8általános + szakma az érettségi nélkül is lehet jó, de akinek csak sima érettségije van, az kb a szellemi segédmunkás.

2020. dec. 29. 08:13
 20/24 anonim ***** válasza:
86%
19: Eszetek tokját jelenti azt. Nagyon elvagytok ti itt a gyakorin csúszva agyilag már bocs...
2020. dec. 29. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!