Mekkora lenne az az összeg ami szerintetek egy kényelmes életet biztosít?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy már van saját ház+autó és van 2 gyereked. Évente 1 külföldi, 1-2 belföldi nyaralás, a nyaraláson meg nem löncshúst enni.. plusz nem nagylábon élni de amit szeretne az ember azt megvehetne plusz félre is tudna tenni. (Szerintem ez lehet Nyugat-Európában pl mérnököknek.)2020. dec. 27. 11:37
2/33 anonim válasza:
Kényelmes élet ott kezdődik számomra, hogy nem havi fizetésért kell dolgoznom és nem más osztja be az ébren töltött óráim nagy részét.
így számolva minimum 500 milliós vagyon.
5/33 A kérdező kommentje:
1-es: szerintem is, de inkább 700, mint 600
2-es: vállalkozás? Ott te osztod be magadnak az időd.
3-as: jó lenne 😀
2020. dec. 27. 11:47
6/33 anonim válasza:
Mondjuk a férfinek nettó 7-900 ezer Ft, a nő meg lehet háztartásbeli vagy dolgozhat 4 órában valahol.
7/33 anonim válasza:
"vállalkozás? Ott te osztod be magadnak az időd."
Ja persze, csak ha nem loholsz a munkák után akkor felkopik az állad. :D
8/33 anonim válasza:
Én már ebben a helyzetben arra gyúrnék, hogy a gyerekeimet egy kisebb összeggel tudjam majd az életnek indítani.
9/33 A kérdező kommentje:
7-es. Miért, ha nem vagy alkalmazott és nem dolgozol akkor is felkopik az álad. Sőt sokszor ha dolgozol akkor is, mert szarok a fizetések.
2020. dec. 27. 12:17
10/33 A kérdező kommentje:
8-ad: igen erre is gondolok, hogy félretenni. Tartalék+gyerekeknek pénz az “életkezdèshez”.
2020. dec. 27. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!