Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora nettó összeg számít...

Mekkora nettó összeg számít ma jó mérnöki fizetésnek budapesten?

Figyelt kérdés
2020. dec. 15. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen mérnökről beszélünk?
2020. dec. 15. 22:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Aki jó fizetést kap.
2020. dec. 15. 22:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A nettó-t honnan tudjuk? Nem ismerünk, nem tudjuk mennyi adókedvezményt tudsz érvényesíteni...

A fizetést mindig bruttoban adjuk meg. A nettó személyenként változik...

Amúgy 650 körül

2020. dec. 15. 22:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi hármas. :)
2020. dec. 15. 22:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy milyen mérnök vagy, értesz-e egyáltalán hozzá, és, hogy milyen területen szeretnél elhelyezkedni. Van, aki örüljön, hogy van munkája, és van aki milliós tételeket visz haza. Be kell lőnöd a saját munkaerőpiaci értékedet. Aki ilyen kérdést feltesz, nagyon nincs képbe a dolgok komplexitásával.
2020. dec. 16. 08:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Műszaki mérnökként a kezdőfizetés nettó 250-300 körül van, a tapasztalattal rendelkezők nagy átlagban 400-500-at keresnek, beosztottként 600 körül van a plafon, afölött valami nagyon speciális tudás vagy vezetői pozíció kell.
2020. dec. 16. 17:08
 7/8 anonim ***** válasza:
77%

7: ez a műszaki mérnök bromság.

Az határozza meg, hogy milyen iparágban helyezkedsz el.

Egy német multik uralta járműipar persze, hogy többet ad, mint mondjuk egy hazai élelmiszer ipari vagy agrár cég aki agrár mérnököt keres.

2020. dec. 16. 17:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ugyanarról beszélünk, csak lusta voltam kiírni, hogy villamos-, gépész-, jármű- és mechatronikai mérnök, erre írtam összefoglaló néven a műszaki mérnököt. Egy mérnökről általában úgyis ezek jutnak az ember eszébe, nem az agrármérnök, csak mindig van, aki ezzel kukacoskodik.

A bérek pedig szerintem nagyjából reálisak, amit leírtam, de szívesen várom az ettől eltérőeket cégnévvel és pozícióval.

2020. dec. 16. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!