25 és 35 év közötti férfiak! Mennyi a nettó jövedelmetek?
Az említett korosztályból, olyanok válasza érdekelne akik érettségivel, jogosítvánnyal, plusz valamilyen okj-s szakmával rendelkeznek.
Ki mivel foglalkozik és mennyit keres vele?
Szeretitek a jelenlegi munkátokat?
Érettségivel, "B" kategóriás jogosítvánnyal, saját autó, Ecdl vizsga, gépi forgácsoló, Cnc Gépkezelő, Cad/Cam Cnc programozó valamint nehézgèpkezelői okj-s bizonyítványokkal rendelkezem.
Munkahely váltás előtt állok, esetleg a lakhelyem 40 km-es körzetében tudtok jó munkalehetőséget a felsorolt végzettségeimmel? Lakhelyem Komárom-Esztergom megye, Ászár.
OKJ-s logisztikai végzettség, B kategóriás jogsi, építőgépkezelő jogsi
nettó 350e, Budapest, raktárvezető
Szeretem, igen.
35F
@ 13:00
Akkor te lehetsz a sok ember közül az egy kivétel, mert logisztika okj-vel csupa pályaelhagyót ismerek, akik el sem tudtak helyezkedni a szakmában. Olyan viszont ismerek, aki logisztika okj-vel raktárban sima doboztologató.
Hát, nem tudom mennyire vagyok egyedül, de én is 10 évig raktáros voltam csak illetve anyaggazdálkodó-beszerző, 3 éve kezdtem el ilyen állást keresni, és lett.
Logisztikai multi parkban dolgozom, több 100 vagy inkább ezer ember van itt, nagyrésze logisztikai vagy vámos OKJ-vel, és biztosíthatlak róla, hogy 300e alatt senki sem keres és nem pályaelhagyó. Szóva nem vagyok egyedül azért :)
Komárom Esztergom megye szintén, gépkezelő egy gyárban.
Végzettségem: érettségi + gazdasági informatikus OKJ + B-s jogsi
Szeretem a munkám, fizetésem kb. nettó 450 és 500 ezer forint között mozog.
Mi a trükk? Hogy keres egy gyári gépkezelő 450-500-at nettóban?
Hány órát dolgozol és hány műszakban?
Két diplomával hazaviszek 700-800 körül, de ezt trükközéssel és mostanában kifejezetten jól menő ágazatban. Örökre nem lesz ez így, de hát ha gépkezelőként ennyit lehet keresni, kapcsolódó végzettség nélkül, akkor ez a h..ülyének is megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!