Festő vagy burkoló megtud keresni napi 40-50 ezer munkadíjat?
Ja hogy a 40e ft 2 órára kismunka, azért nem akarnak jönni??? Akkor azt is mondd már el, miért nem lehet azt mondani,hogy nem vállalom? Miért kell ígérgetni állandóan, hogy majd jövőhét majd ekkor meg akkor?Patkánymódon ígérgetni össze vissza, aztán meg nem menni. Tudod miért? Mert nem tudjátok elegedni a 10e ft-ot se, jó lesz az majd akkor ha nincs nagyobb munka, addig meg lehet ígérgetni meg húzni a másik agyát, mi?
Miért kell a gyerekemnek 1 hónapig fűtés nélkül lenni kb a szobájában, mert 30 perc- 1 óra munkára kevesel valaki 16 ezret? Majd lehet még újra 2008 aztán lehet sírni otthon munka nélkül.. :)
21, van igazság abban, amit mondasz. Én is ezt mondom a főnöknek, hogy miért nem mondja meg, hogy nem tudjuk elvállalni?
A helyedben annyi fűtésszerelőt hívnék, amennyit csak találok, nagy számok törvénye alapján csak lesz egy, aki ráér.
Szegeden metro csempét 2000Ft/m2 rakták nekem nemrég.
Lakás felújításra mindig is 1-2-3hónappal előre foglaltak az emberek.
Amúgy pl. egy burkolást kb. 15-20évre csináltat az ember. Igazán belefér pár hónapot várni és ilyen sok időre nézve csak annak sok az 5ezer/m2 aki annyira csóró, h alapból minek csináltat, költse inkább valami képzésre, h egyszer kitörjön a csóró létből. Áh ez már magas.
1 hónapig nem volt fűtés a gyerek szobájába?
Nem lehetett volna venni egy elektromos fűtőt, olajradiatort stb. arra az időre ameddig nem lesz megszerelve a fűtés? Vagy ennyire buta, proli vagy?
Ha hirtelen munka kell, akkor szoktak plusz pénzt ajánlani. 10ből 1 legalább arra is méltányos, h nincs fűtés a gyerekre. Mást nem megsajnálja, ha valaki olyan hülye, h egy tartalék elektromos olajradiátort nem képes venni.
Jaj nagyon viccesek vagytok, ahogy a szétment testű, primitív közegbe levő munkásoktól irigylitek a pénzt, úgy, h kis ésszel és szorgalommal többet is meg lehet keresni.
Vettünk, de egy 31 négyzetméteres szobába szerinted mit ért az az olajradiátor? Semmit.
Aludt addig velünk. Nem azt mondtam, hogy megfagyott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!