Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Festő vagy burkoló megtud...

Festő vagy burkoló megtud keresni napi 40-50 ezer munkadíjat?

Figyelt kérdés

2020. dec. 26. 08:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
82%

Ja hogy a 40e ft 2 órára kismunka, azért nem akarnak jönni??? Akkor azt is mondd már el, miért nem lehet azt mondani,hogy nem vállalom? Miért kell ígérgetni állandóan, hogy majd jövőhét majd ekkor meg akkor?Patkánymódon ígérgetni össze vissza, aztán meg nem menni. Tudod miért? Mert nem tudjátok elegedni a 10e ft-ot se, jó lesz az majd akkor ha nincs nagyobb munka, addig meg lehet ígérgetni meg húzni a másik agyát, mi?

Miért kell a gyerekemnek 1 hónapig fűtés nélkül lenni kb a szobájában, mert 30 perc- 1 óra munkára kevesel valaki 16 ezret? Majd lehet még újra 2008 aztán lehet sírni otthon munka nélkül.. :)

2020. dec. 26. 12:57
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

21, van igazság abban, amit mondasz. Én is ezt mondom a főnöknek, hogy miért nem mondja meg, hogy nem tudjuk elvállalni?

A helyedben annyi fűtésszerelőt hívnék, amennyit csak találok, nagy számok törvénye alapján csak lesz egy, aki ráér.

2020. dec. 26. 13:18
 23/27 anonim ***** válasza:
92%
Lett végül egy, 1 hónap után, kb 25öt hívtam, már messzebb élőket is, aztán végül a szomszéd utcából lett egy, akit eddig nem ismertem, és ajánlották, aztán azonnal átjött, ahogy szóltam neki.
2020. dec. 26. 13:50
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Apám burkoló. 50 éves. Egyik héten többet keres másik héten kevesebbet, 10-12 órát dolgozik naponta. A kezei a térde meg úgy nagyjából az egész teste szétment már a fizikai munkától, ebbe nem gondol bele senki, hogy ez nem egy irodai kényelmes munka. Amikor nincs fűtés a házban meg a lakásban ő akkor is ott van két nagykabátban mínusz öt fokban. Ő el tudja végezni azt, amit te nem, viszont eldöntheted, hogy neked ennyi pénzért megéri e a munkája. Amit még sokan nem látnak, hogy kiválasztanak egy bazi nagy csempét ami legalább ennyire irreálisan drága. A nagy csempék nagyon kényesek könnyen törnek nehéz őket felrakni nehéz velük dolgozni, lassú feladat. Mivel vállalkozó, senki nem fizetett neki, amikor 3,5 hétre kiesett COVID miatt, ekkor semmi bevétele nem volt. Nyugdíja nem lesz valami sok, élete végéig dolgozni fog, amíg bírja. A felszereléseket már fentebb írták, ezeket nem egyszer kell megvenni... Összeségében jóval árnyaltabb a kép minthogy 40-50 ezret is kereshet akar egy nap. Összehasonlításképpen a pszichológus is megkereshet ennyit, fizikai munka nélkül. Tudom tudom milyen nehéz, pszichológusnak tanulok, ez egy jelzés volt, hogy nem biztos hogy annyira buli burkoló nak lenni. Az meg, hogy várni kell rá egy hónapot... igen, van amikor nekiáll egy háznak és kiderül, hogy az egész rossz, kétszer annyi munka mint amit számoltak az elején, csúszik minden. Van amikor a család kéri munkára őket értelemszerűen előbbre veszi. Van amikor BETEG és csúszik minden. És persze van amikor tényleg sok munkája van.
2020. dec. 27. 23:57
 25/27 anonim ***** válasza:
19%

Szegeden metro csempét 2000Ft/m2 rakták nekem nemrég.

Lakás felújításra mindig is 1-2-3hónappal előre foglaltak az emberek.

Amúgy pl. egy burkolást kb. 15-20évre csináltat az ember. Igazán belefér pár hónapot várni és ilyen sok időre nézve csak annak sok az 5ezer/m2 aki annyira csóró, h alapból minek csináltat, költse inkább valami képzésre, h egyszer kitörjön a csóró létből. Áh ez már magas.

1 hónapig nem volt fűtés a gyerek szobájába?

Nem lehetett volna venni egy elektromos fűtőt, olajradiatort stb. arra az időre ameddig nem lesz megszerelve a fűtés? Vagy ennyire buta, proli vagy?

Ha hirtelen munka kell, akkor szoktak plusz pénzt ajánlani. 10ből 1 legalább arra is méltányos, h nincs fűtés a gyerekre. Mást nem megsajnálja, ha valaki olyan hülye, h egy tartalék elektromos olajradiátort nem képes venni.

Jaj nagyon viccesek vagytok, ahogy a szétment testű, primitív közegbe levő munkásoktól irigylitek a pénzt, úgy, h kis ésszel és szorgalommal többet is meg lehet keresni.

2020. dec. 29. 01:34
 26/27 anonim ***** válasza:
60%

Vettünk, de egy 31 négyzetméteres szobába szerinted mit ért az az olajradiátor? Semmit.

Aludt addig velünk. Nem azt mondtam, hogy megfagyott..

2020. dec. 29. 09:26
 27/27 anonim ***** válasza:
30%
És ha elolvastad amit írtam nem azzaé van a bajom, hogy nem jön valaki, hanem felhívtunk 25-öt kb, aztán mind csak ígérget, hogy jön, volt hogy azért jöttünk előbb haza valahonnan mert úgy volt, hogy jön az egyik, és szó nélkül nem jönnek...Ezt több eljátszotta, nem egy.. Nekem ezzel az ígérgetéses gerinctelenséggel van bajom..Apám is szakmunkás ember, de soha életében nem csinált s*gget a szájából, ez mai divat..
2020. dec. 29. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!