Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Szoba, konyha, vagy fürdőszoba...

Szoba, konyha, vagy fürdőszoba felújításnál mennyi munkadíjat fizettél a burkolónak (vagy a festőnek, ha festeni kellett)? Várost is írj!

Figyelt kérdés
Illetve az adott burkolással (vagy a festéssel) hány napot dolgozott?

2019. jan. 8. 22:20
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Te kérdezgetted a burkolás és előkészítő munkák árait?
2019. jan. 8. 22:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Fürdőszoba vízszerelés,kádcsere, szaniterek felrakása, burkolás és festés 240e Ft. Szeged.
2019. jan. 9. 06:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Ja, 9 nap alatt lett kész.
2019. jan. 9. 06:58
 4/10 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy írtál, de azért ennél jóval több hozzászólásra számítottam!

Máshol tíz-húsz kommentet látok, emberek írjatok!

2019. jan. 9. 10:09
 5/10 A kérdező kommentje:

Akkor nagyon olcsón megúsztad! Kilenc teljes végigdolgozott nap munkáért csupán 240 ezer, az nem egy nagy kereset...

Egy nap alatt körülbelül hány órát dolgozott 8-at, 10-et, vagy csak négyet-ötöt kb?

2019. jan. 9. 10:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Kb 7-8 órát. A szaki azt mondta még az elején hogy kb 4500 ft.-ra jön ki az órabér. Még olcsóbb is lett. A törmeléket én hordtam le.
2019. jan. 9. 14:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen az sajnos túl kevés... Úgy tudom (pl. Pesten) már 6000-8000 az órabér. Nagyon remélem, hogy így is van!
2019. jan. 9. 18:07
 8/10 anonim ***** válasza:
33%
Szia, tudod azért nem írunk ezekre a 351-edszerre feltett kérdésekre, mert az oldal maradék közönsége pontosan tudja, hogy ugyanaz az ember írja a kérdések döntő többségét, hogy valami pénzetek legyen a reklámokból. Megsúgom, egyre kevesebb lesz.
2019. jan. 10. 23:46
 9/10 A kérdező kommentje:

Te annyira röhejesen ostoba vagy, hogy csodálom hogy ez neked nem fáj! Tudod mit? Meghagylak ebben a tudatban, nem is érdekel, higgy amit akarsz, borzasztóan mellé lőttél!

És igen, én nevetek rajtad! Nem is tudod mennyire! :D

2019. jan. 11. 10:35
 10/10 anonim ***** válasza:
48%

Látom érveket már nem sikerült találni. :-)))

Ti komolyan azt gondoljátok, hogy annyira hülye az a maradék pár ember, aki még itt szabadidejében válaszolgat, hogy nem veszi észre azt, hogy hetente ugyanazokat a kérdéseket teszitek fel, ugyanazokkal a helyesírási hibákkal, ugyanúgy utána nem nézve semminek, bődületes baromságokat kérdezve?

Mennyibe kerül Szikszón az albérlet (19/F), Hova érdemes költözni, Pécsre vagy Záhonyba, Nyíregyháza jobb hely vagy Bukarest, vagy például ez a fenti kérdés, mit kezdesz azzal mondjuk Győrben, hogy valakinek mennyiért festettek Kisvárdán,

Nyilván a válaszra nem is vagy kíváncsi, csak pörgetni kellene az oldalt. Kár, hogy a béka feneke alá vittétek a színvonalat, mert amúgy hasznos lenne.

2019. jan. 17. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!