Mennyire jó epoxy gyanta padlóburkolat? Nagyon könnyen karcolódik? Egyszerű háztartásban szokták használni (pl konyha és fürdőszoba)?
Ipari csarnokokban, irodákban is szokták használni.
Nem karcolódik azért annyira.
Nekem valahogy mem szimpi. Nem olcsóbb a pvc padlónál és amíg a pvc tuti vegyszerálló, addig az epoxyt simán hazavágod egy erősebb tisztítószerrel.
Nem különösebben karc álló, a cipő csíkozza (persze a pvc-t is)
Lakásba még mindig praktikusabb és tartósabb a parketta és a kerámia lap.
Az epoxi teljesen vegyszerálló, sav-lúgálló, olajálló. Ahhoz hogy normálisan meglegyen csinálva, nagy tapasztalat és szaktudás kell. Ipari burkolatoknál terjedt el, én házban nem tudnám elképzelni lakóhelyiségekben, csak mellékhelyiségekben (mosókonyha, garázs-műhely, gépház).
Rendszerében (felületjavító, alapozó, tapadóhíd, 2K )egy vagyonba kerül, szerintem vetekszik az ára a legjobb burkolóanyagokéval. Ha olcsón hozzájutsz, esetleg megfontolandó a készítése, de ha mindent a boltból veszel, akkor horror. Nem rég vettünk MAPEI-t 10 kg (7,5kgA+2,5kgB)került majdnem 40 ezerbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!