Fürdőszoba előkészítése burkolásra nálatok hány napot vett igénybe, és mennyi volt ebből a burkoló munkadíja?
"Kíváncsi vagyok kijött-e másnál is 6000-7000 forintos bruttó órabér?"
Óradíjban fizeted? Nem egyeztetek meg nm árban, esetleg egy teljes végösszegben, amit majd fizetned kell?
Egyébként azt sem tudjuk mekkora a fürdőszobád. Nem tudjuk, hogy pl. kell-e kádat kiszedni? Kell-e régi burkolatot leszedni, vagy azt már nem számolod bele az előkészítésbe? Mekkora mértékű a fal kiegyenlítésének szükségessége? Olyan infók, amik miatt lehet 2 nap, de 1 hét is az előkészítés.
Nálunk nem volt külön munkadíja az "előkészítésnek", egy fix összegben egyeztünk meg a teljes munkára.
Fix összeget mondott, de a négy napból, amit csak az előkészítéssel töltött, abból visszaszámoltam, így jött ki (napi hét óra munkával) majdnem 7000 forint órabér.
Másnál is (visszaszámolva) ilyen viszonylag magas összegeket kértek/kérnek el óránként hidegburkolók?
"De szerintem ne foglalkozz vele, amíg dolgozik rendesen, és meg is vagy vele elégedve."
Tehát millió más ember is gond nélkül kifizet (jó munkát feltételezve) napi 50.000 forintokat burkolóknak/festőnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!