Festő vagy burkoló megtud keresni napi 40-50 ezer munkadíjat?
Az se mindegy, hogy azért az 50e-éert mennyit dolgozik? Napi 6 vagy 12 órát?
Okosabbja négyzetméter alapon tolja és nem napidíjban, úgy simán megvan, még a malacól festéséért is.
Kaja?! Wtf ember, szerinted az ebéd az céges költség?!
Ilyen alapon sokan egy fillért sem keresnek, mert hát úgyis mind elkoktik...
Itt a gyakorin meg.
A való életben szerintem ritka, akinek minden napra van fix 50ezernyi melója. Ha vannak is ilyen hónapok, akiket ismerek festő, burkoló, mind habzsi-dőzsi, naponta 2 doboz cigim piálás, tippmixelés stb, és az ínséges hónapokban meg éheznek, meg hívogatnak, hogy ajánljam be őket :D
Igazából azok terjesztik ezt a "naponta 50-100ezret keresnek így úgy a melósok" akiknél nemrég járt egy szakembör, és ennyit kért. De ez nem jelenti azt, hogy neki minden napra jut ilyen meló...
15.-nek.
Én nem tudom merre laksz, de felénk "szakikat" elérni lehetetlen. HÓNAPOKRA előre adnak időpontot! Villanyos, vizes, gázos,...
17: Bp.
Akkor azt javaslom, hogy ne ugyan azokat hívogasd :) Simán lehet találni, nyilván kis munkára nem rohangásznak ki, mint csap csere, konnektor csere, olyanra mi se megyünk ki.. Ilyenekre mi is azt, mondjuk, hogy majd jövőhónapban..
40 nem burkolás - kb 10 szakembertől egy sem tudta február előtt vállalni... Sok sikert iparost találni manapság...
A hegynyi trogerrol nem is beszélve.
#15 De jó arra hogy ennyire ráérnek..
Itt Pest megyében gázszerelő,villanyszerelö 1 hónap múlva ér rá az ÖSSZES legkorábban, festő 3 hónap, burkoló fél év minimum, asztalos ácsnak 1-1.5 évvel korábban kell szólni ha nagyob dolgot akarsz...
Ennyit kell várni..
Ja és miket kértek el tőlünk mostanában munkadíjra?
5 db lámpa felszerelése plafonra, 1 óra munka:15e ft
2 csap átszerelése faliról állóra, 2 óra munka: 45e ft
Firelé beépítése, 2 óra munka: 35e ft
1 db konvektor takarítása, égőbiztosíték cseréje, 1 óra munka: 16e ft
25 kapcsoló/konnektor cseréje, 2 óra munka kb: 40e ft
Mindegyikre hónapokat vártam, mire lett ember rá. Merre van az,hogy ráérnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!