Az mlm tagok azért csalók mert nem alkalmazottak? Mert kis vallalkozast akarnak nyitni, amihez emberek kellenek?
Így kell embereket szerezni egy vállalkozáshoz is. Többen csinálják azt ráírnak emberekre, nem az mlmtől. Én is kaptammár ilyen üzeneteket...
Ők motiválják az embereket, hogy lehetnek vkik. Nem arról van szó, hogy csak ott lehetsz náluk vki, hanem ami te lenni akarsz. Az már viszont így kicsit mocskos h fiatalokat szerveznek be, mert naívak. De vhogy pénz kell szerezni magyarországon...
A jó helyekre jelentkezni kell és nem lehet egyszerűen bejutni.
Ide meg úgy kell bevadászni az embereket.
igen, ez egy vállalkozás, ahova kizárólag befolyásolható, naív és semmihez sem értő embereket keresel direkt, hisz majd pont azok teszik sikeressé a vállalkozásod :D
itt borul az érvelésed kérdező, de mások is írták már ezt. ha vállalkozó lennél, akkor megválogatnád, kik azok, akikkel dolgoznál, többek között legalább alkalmas arra a munkára, amit kínálsz neki.
ezzel szemben ahogyan írod, az mlm-esek azt hajtogatják, hogy lehetsz bárki :D hát nem...akiben nincs kereskedői véna, az nem fogja tudni eladni a terméket senkinek, beszervezhetsz magad alá 20 ilyen embert is, attól még nem lesz a csapatodnak bevétele...és így a cégnek sem. te meg akkor is megvédenéd, hogy dehát fizet...persze, mert akit belerángattál, befizette a 20-30ezer Ft-os regisztrációs díjat, amiből te visszakapsz egy ezrest jutalomból...:D
Jo nem igazán értek ehez,a motiválásukat hallgatom, mert csak meg kell tanulni a dolgokat, ami te lenni akarsz.
De már értem miért hibásak. De. Még akkor sem ítélem el őket.
A baj az, ha a piramis alján állók elhiszik, hogy a cuccok árulgatásával az unokáiknak építenek fel "önműködő boltokat Svédországban", ami passzív bevételt termel.
Lehet persze feljebb lépkedni a ranglétrán, ezt nem tagadom. Van olyan ismerősöm, aki MLM-es, és agyonkeresi magát.
De összességében nem ez a jellemző, hanem az, hogy behálózzák a Marinéniket és Pistikéket, akik a nagy kereset reményében végzik el a kulimunkát.
Na igen, nem gondoltam volna h van olyan balga ember, aki a semmiből akkar egy 'tablettával' milliomos lenni, szinte. Annyi hülye rekrám van és elhiszik az emberek a csodát😆. Na nem gondoltam volna. Magamat tartottam a legostobább embernek, az meg még rátette h ti itt leszóltátok h nem kéne támogatnom őket. Viszont tuti nem állnék közéjük, főleg h rádöbbenszettetek h a semmiből a hírnévig, úgy h alig csinálnak vmit.
Én tervezek egyetemre menni és talán egy céget alapítani, de tudom h még nincs meg bennem az ami kell. Ezért kell szednem motivációt h dolgozzak azért amit elszeretnék érni. Nem biztos h sikerül, de legalább előrébb leszek az emberek körében, ha tanultabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!