Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az mlm tagok azért csalók...

Az mlm tagok azért csalók mert nem alkalmazottak? Mert kis vallalkozast akarnak nyitni, amihez emberek kellenek?

Figyelt kérdés
Egy vállalkozás így müködik. Az alkalmazottak eladnak terméket, amivel a fönőknek pénz keresnek. Az mlm is ezt csinálja, ahol te is lehetsz vállalkozó. Benyűjtesz embereket akik majd neked keresnek pénz.
2020. dec. 23. 20:36
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Így kell embereket szerezni egy vállalkozáshoz is. Többen csinálják azt ráírnak emberekre, nem az mlmtől. Én is kaptammár ilyen üzeneteket...

Ők motiválják az embereket, hogy lehetnek vkik. Nem arról van szó, hogy csak ott lehetsz náluk vki, hanem ami te lenni akarsz. Az már viszont így kicsit mocskos h fiatalokat szerveznek be, mert naívak. De vhogy pénz kell szerezni magyarországon...

2020. dec. 23. 21:50
 12/29 anonim ***** válasza:
83%

A jó helyekre jelentkezni kell és nem lehet egyszerűen bejutni.

Ide meg úgy kell bevadászni az embereket.

2020. dec. 23. 21:54
 13/29 anonim ***** válasza:
88%
Rendben kérdező, látjuk te MLM párti vagy. Aki már legelső hallásra nem okádja el magát ettől, sőt még egyet is ért vele, azt nem érdemes itt győzködni, felesleges volt kiírnod a kérdést is. Menj inkább Zepter edényeket rásózni 80 éves nagymamákra.
2020. dec. 23. 21:57
 14/29 anonim ***** válasza:
85%
Nekem volt egy MLMes megtévedésem, három hónapig, valóban motiválják az embert. Csak az nem igaz, hogy mindegy nekik, hogy miben. Én nem abban motiválódtam, hogy nekik pénztkeressek. El is küldtek a redvás kva anyámba, hogy a rákegyekiamejjem.
2020. dec. 23. 22:00
 15/29 anonim ***** válasza:
86%
Érdemes lenne feltenned úgy a kérdést, hogy nem válaszolod meg magadnak olyan formában, ahogy te azt másoktól is hallani szeretnéd. Ez egy érvelési baki, ha iskolázott lennél, akkor ezt érezted volna magadtól is. Így viszont kézenfekvő az MLM biznisz, mert nem maradt más lehetőség a számodra.
2020. dec. 24. 01:48
 16/29 anonim ***** válasza:
89%

igen, ez egy vállalkozás, ahova kizárólag befolyásolható, naív és semmihez sem értő embereket keresel direkt, hisz majd pont azok teszik sikeressé a vállalkozásod :D

itt borul az érvelésed kérdező, de mások is írták már ezt. ha vállalkozó lennél, akkor megválogatnád, kik azok, akikkel dolgoznál, többek között legalább alkalmas arra a munkára, amit kínálsz neki.

ezzel szemben ahogyan írod, az mlm-esek azt hajtogatják, hogy lehetsz bárki :D hát nem...akiben nincs kereskedői véna, az nem fogja tudni eladni a terméket senkinek, beszervezhetsz magad alá 20 ilyen embert is, attól még nem lesz a csapatodnak bevétele...és így a cégnek sem. te meg akkor is megvédenéd, hogy dehát fizet...persze, mert akit belerángattál, befizette a 20-30ezer Ft-os regisztrációs díjat, amiből te visszakapsz egy ezrest jutalomból...:D

2020. dec. 24. 08:36
 17/29 A kérdező kommentje:

Jo nem igazán értek ehez,a motiválásukat hallgatom, mert csak meg kell tanulni a dolgokat, ami te lenni akarsz.

De már értem miért hibásak. De. Még akkor sem ítélem el őket.

2020. dec. 24. 08:46
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

A baj az, ha a piramis alján állók elhiszik, hogy a cuccok árulgatásával az unokáiknak építenek fel "önműködő boltokat Svédországban", ami passzív bevételt termel.

Lehet persze feljebb lépkedni a ranglétrán, ezt nem tagadom. Van olyan ismerősöm, aki MLM-es, és agyonkeresi magát.

De összességében nem ez a jellemző, hanem az, hogy behálózzák a Marinéniket és Pistikéket, akik a nagy kereset reményében végzik el a kulimunkát.

2020. dec. 24. 08:57
 19/29 anonim ***** válasza:
83%
Azt tapasztaltam, hogy a sikeres mlmben tevékenykedők amúgy is sikeresebbek vmiben. Eleve tanultabbak, többségük egyetemi végzettséggel rendelkezik. És egy amúgy is jó fizető állásuk van. Másik része meg a reményteljes, alacsonyképzettsegű “kis” emberek, akik elhiszik, hogy milliókat fognak keresni és majd új mercikkel járnak majd. Van is kitartásuk és ezzel rengeteg pénzt keresnek a felsővonalnak, de 1 év után már nincs kitartás. Előbbi kihasználja a másodikat. Több közeli példát tudok, de egyet bemutatok: gimis osztálytársam egyetem mellett kezdett egy népszerű aloe vállalkozásba. Ausztriában és itthon is, párhuzamosan tanult egy közgazdász egyetemen, mellette pedig mekiben dolgozott Ausztriában. Szülei szintén közgazdászok és Ausztriában dolgoznak bankszektorban. Sracnak mindene megvolt. Legújabb Apple cuccok, pár éves autó, hiper szuper családi ház, ahol a szüleivel élt. Ezek mellett elkezdte az mlm-t. Csinált insta és Facebook oldalt, ahova töltötte fel a fotókat, hogy milyen jól él ebből. Ha egy idegen látta, akkor elhitette h a MacBook , az automata kávéfőző vagy a passat az mlm bevételből van, pedig nem. Elkezdte gyűjteni maga köre az ország minden tájáról az álmodozó, jellemzően gyári munkás embereket. Tudom. Mert minden új munkatársat bemutatott a Facebook oldalán. Ezek az emberek nagy reményekkel nekivágtak és nagyban dolgoztak, igyfeleket gyűjtöttek. Ismerősöm meg hátradőlt. Hogy aktív legyen, szülei közeli ismerősei között, akik szinten tehetős emberek vásároltak, így a havi nem tom hány pont simán meglett neki, az also vonala pedig bár 3-4 havonta cserélődott, de hozta neki a bevételt. Saját elmondása szerint 1 ev után 120-140ezer bevétele volt csak úgy, amiért alig tett. Persze ez nem nagy összeg, de neki megérte. Na de külvilágnak nem ez jött le. És hány hozza hasonló van.... aki a sok álmodozó embert kihasználja
2020. dec. 24. 12:29
 20/29 A kérdező kommentje:

Na igen, nem gondoltam volna h van olyan balga ember, aki a semmiből akkar egy 'tablettával' milliomos lenni, szinte. Annyi hülye rekrám van és elhiszik az emberek a csodát😆. Na nem gondoltam volna. Magamat tartottam a legostobább embernek, az meg még rátette h ti itt leszóltátok h nem kéne támogatnom őket. Viszont tuti nem állnék közéjük, főleg h rádöbbenszettetek h a semmiből a hírnévig, úgy h alig csinálnak vmit.

Én tervezek egyetemre menni és talán egy céget alapítani, de tudom h még nincs meg bennem az ami kell. Ezért kell szednem motivációt h dolgozzak azért amit elszeretnék érni. Nem biztos h sikerül, de legalább előrébb leszek az emberek körében, ha tanultabb vagyok.

2020. dec. 24. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!