Az mlm tagok azért csalók mert nem alkalmazottak? Mert kis vallalkozast akarnak nyitni, amihez emberek kellenek?
De ez nem vállalkozás, fogd már fel.
Annyira bírom, amikor az mlm hangyák vállalkozóknak nevezik magukat, holott nem, nem azok. Az mlm cég tulajdonosa a vállalkozó, és a sokat emlegetett meggazdagodásos Kiyosaki idézetek is rájuk vonatkoznak, nem a kis egerekről, akik összehordják nekik a nagy sajtot.
2
Még egyszer az MLM legális, a piramis játék nem. Az MLM arról szól hogy te hívogatod az embereket és tukmálod rájuk a bambuszzoknit. Avon és társai teljesen jól működnek. Senkinek nincs baja vele.
Nem tudom én úgy vagyok vele, hogy már fel sem idegesít ez a dolog, inkább élvezem. A híres 3 betűs "nagy múltú német cég" kis 18 éveseivel is mindig leülök egy kávéra, ahol ugye ők adnak nekem tanácsot :D
Élvezet látni a kétségbeesést az arcukon, mikor olyan kérdéseket teszek fel, amiket a 3 napos nagyon színvonalas tanfolyamukon nem magoltak be.
Persze mikor idős embereket vernek ád mindenféle haszálhatatlan használhatatlan termékkel horribilis áron, na azokat a "vállalkozókat" egytől-egyig rúgnám arcon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!