Miért gondolja sok fiatal itt faluhelyen, hogy egyből fél millió forintot kell neki keresnie végzettség nélkül?
Minek kellenek ezek a KSH meg hasonló adatok amivel uszítják az itteni fiatalokat, hogy mennyit lehet keresni amikor végzettség sincs meg ez itt faluhely ahol kevés a munkahely meg keveset is fizetnek a megrendelők is érte.
De Pestre meg nem akar elmenni mert az messze van meg kényelmesebb otthon..
Csak akkor mire ez a nagy bérigény??
AZ én környékemen amúgy nekem megfelelne egy ilyen meló jelenleg, főleg ja jók a munkakörülmények is és a főnök is jó fej.
Ózd környékén lakom.
Nem hinném, hogy 1 hét alatt megennének ennyit! Nem 2-3 kg-t kaptak!
46-os: Sok válasz érkezett már a kérdéshez, segítek, hogy ne kelljen mindent visszaolvasni.
A kérdező megunta a sok motiválatlan, minimálbérért dolgozó munkást, ezért most átlagon felüli bért szeretne adni. Ekkora segítséget már tényleg nem illene adni, de szerintem minimum 500 ezer nettót kérj, azt biztosan elfogadja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!