Miért gondolja sok fiatal itt faluhelyen, hogy egyből fél millió forintot kell neki keresnie végzettség nélkül?
Minek kellenek ezek a KSH meg hasonló adatok amivel uszítják az itteni fiatalokat, hogy mennyit lehet keresni amikor végzettség sincs meg ez itt faluhely ahol kevés a munkahely meg keveset is fizetnek a megrendelők is érte.
De Pestre meg nem akar elmenni mert az messze van meg kényelmesebb otthon..
Csak akkor mire ez a nagy bérigény??
Amúgy a minimálbér brutto 161.000Ft, a garantált bérminimum (ha a munkaköre több mint segédmunkás)brutto 210.600Ft havonta tehát lényegében ~1000Ft-os órabér.
Te nem is foglalkoztathatod teljes állásban 110.000-ért, még falun sem...
Milyen szánalmasak tényleg ezek a fiatalok. Húszon évesen aki felelősséget akar vállalni saját magáért, és szeretne külön költözni a szüleitől elképesztő, hogy többet kér havi 110 ezernél. Elvégre kibérelhetne egy tyúkólat is nem? Vizet meg majd gyűjt egy vödörben, úgyis esős idő van.
Elképesztően nyomorult országban élünk.
A sör vagy üdítő nem karácsonyra jár hanem MINDEN nap rendelkezésre áll a benti hűtőből! Ha mondjuk kiszámolod ez mennyi pénz évente az összes emberemnek akkor is spúr vagyok??
A fél disznó vagy csirkék meg már több mint 1 hete ki lettek osztva , legtöbb emberemnél ebből lesz karácsonyi ebéd , de azért én vagyok a rossz..
Azon se csodálkozz hogy a vidéki mamahoteles fiatal túlságosan nem lesz motivált minimálbérért.
Minimálbér, minimális munkamorál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!