Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért gondolja sok fiatal itt...

Miért gondolja sok fiatal itt faluhelyen, hogy egyből fél millió forintot kell neki keresnie végzettség nélkül?

Figyelt kérdés

Minek kellenek ezek a KSH meg hasonló adatok amivel uszítják az itteni fiatalokat, hogy mennyit lehet keresni amikor végzettség sincs meg ez itt faluhely ahol kevés a munkahely meg keveset is fizetnek a megrendelők is érte.

De Pestre meg nem akar elmenni mert az messze van meg kényelmesebb otthon..

Csak akkor mire ez a nagy bérigény??

2020. dec. 22. 19:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
87%
Úgy érted brutto 166.000Ft-ot fizetsz nekik segédmunkáért 8óra/nap bejelentve rendesen?
2020. dec. 22. 20:39
 32/69 anonim ***** válasza:
84%
Már egyszer leírtam, hogy hagyd ezt a vállalkozás dolgot azokra, akik értenek hozzá.
2020. dec. 22. 20:40
 33/69 anonim ***** válasza:
89%

Dehogynem, olyan motiváltak az emberei, mint a 300 spártai. Hiszen kapnak sört meg csirkét is a minimálbér mellé.

Kell ennél több?

34/69 anonim ***** válasza:
84%
Ne haragudj, de a 110et osztd el a többi embered között 😂😂😂 A mekibe többet lehet keresni kb
 35/69 A kérdező kommentje:

Szerinted ha nem értenék hozzá akkor hogyan tudnék több mint 10 ember családjának asztalára ételt tenni??

Meg lehet próbálni utánam csinálni! Sokáig semmit nem kerestem belőle csak tettem bele a pénzt! Most a járvány miatt is volt visszaesés és inkább eladtam tavasszal az egyik autót de az embereket megtartottam! De biztosan én vagyok a rossz főnők.. szerintem mindenki örülhetne ilyen főnöknek mint én vagyok

2020. dec. 22. 20:42
 36/69 anonim ***** válasza:
83%

Ne etessétek már ezt az elembeteget.

Nincs ennek semmiféle cége, az egész egy nagy kamu. Csak azért írja ki ide az elmebetegségeit, hogy az emberek vitatkozzanak vele.

2020. dec. 22. 20:43
 37/69 anonim ***** válasza:
84%

Mi is a falu neve? Suu... Seee... Totál kiment az eszemből :(

Valaki segítsen.

2020. dec. 22. 20:44
 38/69 anonim ***** válasza:
100%

Én még nagyjából új vagyok itt, nem ismerem a háttérsztorit.

Mivel is foglalkozik ez a cég, hogy a főnök maga tölti fel a dolgozók hűtőjét sörrel munkanapokon? Kérdező, add meg az elérhetőségeteket, akármivel is foglalkoztok titeket foglak felbérelni, csak úgy árad belőled a profizmus.

2020. dec. 22. 20:47
 39/69 A kérdező kommentje:

Könnyű fizikai munka, nem mondok többet el mert itt ki akarnak kezdeni a vállalkozásommal!

A sör ivás meg nem engedélyezett munka közben csak a munka után, de akkor is annyit , hogy másnapra józan legyen reggelre! Nálam nincs alkoholista!

2020. dec. 22. 20:50
 40/69 anonim ***** válasza:
100%
Nincs alkoholista, de azért az uraság ingyen sörét vedelik, a nemlétező alkalmazottak a Nemlétező KFT-nél. :D
2020. dec. 22. 20:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!