Voltatok úgy, hogy próbaidő alatt a kollégák nem foglalkoztak veled és a betanításoddal?
Voltam így. Az első héten pont valami külföldi vendégek voltak, betudtam ennek, hogy senki nem ér rá velem foglalkozni. Utána 2-3 hétig volt tréning, addigra egy másik csapatban is volt egy új ember, így kettőnknek már megérte elindítani az oktatást. Ez viszont csak napi másfél óra volt, utána nap végéig semmi dolgom nem volt. Néha kérdeztem, akkor válaszoltam, de a kollégáknak se volt túl sok dolguk. 1 hónap után összeült a főnök a többiekkel megbeszélni, hogy kitől melyik munkát fogom átvenni - ez december 20 körül volt, abban az évben már nem lett semmi az átadásból. Január első felében már kaptam valamennyi munkát, ekkor már közel 2 hónapja a cégnél voltam, de még mindig olyan kevés volt, hogy délelőtt 11 után már gyakorlatilag semmi dolgom nem volt.
Kerestem másik munkát és próbaidő végén felmondtam. (ez két éve volt, azóta se vettek fel új embert, mert még a régiek is unatkoznak)
Pályakezdő voltam, első munkahelyemre kerültem. Beraktak egy sarokba, és a felettesem, akinek be kellett volna tanítania, magasról szart rám. Aztán 3 hónap múlva még neki állt feljebb, hogy nem tudok semmit.
Utána kaptam a nagyon szép épitőjellegű kritikákat tőle pl: Adjam vissza a diplomámat, a fiam is jobban tudja ezt, mint te, még gyakornoknak sem lennél jól. Aztán végül kirúgatott, az utolsó napomon is pofázta a hülyeségeit, hogy egy nagy senki vagyok meg hasonlók. Rendesen szétverte az önbecsülésemet, utána 9 hónapig nem is találtam munkát.
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!