Próbaidő alatt felmondás?
Január 4-én hétfőn szeretnék felmondani. Előtte pár nappal ezt a főnököm tudtára fogom adni. Próbaidőm január végén telne le.
Mi a rendes módja ennek? Kell felmondási papírt írni? Vagy elég szóban közölni próba idő miatt?
Ha írásba kell ezt adni, akkor mit kell tartalmaznia ennek az irománynak?
Köszönöm mindenkinek. Van esetleg erre minta nyomtatvány? Kimondottan próbaidő alatt történő felmondásra?
Sajnos nem jött be a hely. A munka körülmények illetve a munkavégzés jellege sem az amit ígértek.
Irsz egy ures a4es lap tetejére egy Felmondas szot.
Aztan ha nagyon preciz akarsz lenni, akkor leirod hogy Alulirott xy ekkori datummal felmondok. Majd alairod alul es kesz.
Esetleg a beazonosithatosag kedveert a neved utan adatokat irhatsz, pl szul datum, hely stb. Ha mondjuk tobb Kiss Laszlo dolgozna ugyanannal a cegnel..
Szuper, köszönöm.
Ha mondjuk január 10-én mondok fel, akkor értelemszerűen ezt a dátumot irom a papírra.
Eleg csak a felmondás? Vagy azonnali felmondás szerepeljen a lap tetején? Gondolom indoklást nem kell írnom próbaidő alatt.
Január 4-én szeretnék felmondani. Így a januári 4 napomat ki kell hogy fizessék?
Illetve milyen papírokat kell, hogy adjon? (Kiskönyv stb...)
Mar miert fizetnek ki a januari hetvegeket.. 1.re jar penz, mert az unnep nap, 2.es 3.a hetvege. 4.en felmondasz es nem dolgozol.
1napi bered jar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!