Próba idő alatt felmondás?
Figyelt kérdés
Felvételt nyertem egy gyárba, kitöltöttem a jelentkezési lapot is és pár nap múlva kezdenék is. Közben meggondoltam magam és nem akarom csinálni a munkát. Mi a teendő? Egysetlen napot sem dolgoztam még le. 3 hónapos próbaidőt kezdenék.2019. nov. 23. 18:59
1/8 anonim válasza:
Felmesz a HR-ra es megmondod, hogy bocs de meggondoltam magamat. Nem az első es nem is az utolso eset a tied.
2/8 A kérdező kommentje:
A mire? :D Még azt akartam leírni hogy munkaszerződést sem írtam alá csak a jelentkezési lapot töltöttem ki.
2019. nov. 23. 19:16
3/8 anonim válasza:
Ha nem irtál alá szerződést mirő is beszélünk?
Nem tudom milyen okbol nem vállalod a munkát de szeintem probáld meg.
Nekem is volt mar rossz előérzetem uj munkahely előtt de aztán beleszoktam, gyárban is.
Ha nem irtal alá szerződést nincs mit felmondnai nem vagy alkalmazott.
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor csak simán írjak egy emailt hogy ne számítsanak rám?
2019. nov. 23. 19:37
5/8 anonim válasza:
Én ezt nem értem. Mit kezdenél pár nap múlva? Hol, mire fel? Munkaszerződés nélkül te egy kalapácsot sem vehetsz a kezedbe.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát kitoltottem a jelentkezesi lapo, majd mondtak hogy hetfon akkor kezdjek. Gondolom hetfon kaptam volna meg a munkaszerzodest.
2019. nov. 23. 19:51
7/8 anonim válasza:
Felhívod őket aztán megmondod h változot a terv
8/8 anonim válasza:
Nem vagy próbaidőn, hiszen nincs még ott munkaviszonyod. Semmilyen kapcsolatban nem állsz a céggel, csak van egy szóbeli ígéret arra nézve, hogy hétfőn kezdhetsz náluk.
Felhívod őket telefonon, és megmondod, hogy köszönöd szépen a lehetőséget, de másképp alakult a helyzet, és nem kívánsz velük munkaszerződést kötni. Majd illedelmesen elköszönsz, és leteszed a "kagylót".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!