Egy OKJ-s bizonyítvány nem ér semmit, akkor már vagy diploma vagy szakmunkásképző?
Okj-s tb-bér szakelőadó, mképes, adótanácsadó (teljesen más jellegű a diplomám) bőven elég a boldoguláshoz.
De nem minden területet tudsz lefedni okj-s képzéssel, van, amihez kell diploma.
Kedves 7, én az ügyintézővel kerültem könyvelő pozícióba, a mképest már úgy csináltam meg.
Kérdező, nem tudsz rossz képzés, érdemes az adóra ráfeküdni pluszban, aztán egy ml.
nehogy azt hidd, hogy a diploma olyan sokat ér, ha büfészakon vagy.
Pláne most, amikor még a nyelvvizsgát is kénytelenek voltak eltörölni, mert nem képesek letenni azt...
"Kezdőkkel meg nem szívesen bajlódnak a cégek"
Tényleg? Elárulom neked, hogy ahány cég annyi szokás, és megannyi folyamat, amit bizony BE KELL TANULNI. Látszik, hogy az itt válaszolók nagy része tényleg unatkozó tizenéves, akinek munkahelye se volt még.
"nehogy azt hidd, hogy a diploma olyan sokat ér, ha büfészakon vagy."
Egy biztos. A büfészakos diploma bár nem túl értékes, a pénzügyi és számviteli ügyintéző OKJ még annál is kevesebbet ér.
"Egy biztos. A büfészakos diploma bár nem túl értékes, a pénzügyi és számviteli ügyintéző OKJ még annál is kevesebbet ér."
Én erre azért nem vennék mérget. Ismerek olyan pénzügyest, aki OKJ-s végzettséggel megkeresi a nettó 400e-et.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!