Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 35 évesen 40 milio félretett...

35 évesen 40 milio félretett pénz jónak számít ?

Figyelt kérdés
Üzletet vezetek ott is van mé 15 millióm a cég számláján de a pénz jön megy sok a kiadás és sokat kell dolgozni ,van lakásom .

tegnapelőtt 22:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Abban biztos lehetsz, hogy a legtöbb embernél jobb anyagi helyzetben vagy ennyi megtakarított pénzzel. Kérdés, hogy hol tartod, mit csinálsz vele?
tegnapelőtt 22:28
 2/17 anonim ***** válasza:
37%
Én ennyiből már tuti vettem volna egy ingatlant, már rég. Vagy inkább kettőt.
tegnapelőtt 22:32
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
Nem feltétlenül az ingatlan a legjobb befektetés.
tegnapelőtt 22:35
 4/17 anonim ***** válasza:
82%

Vagyonban jónak.

KP-ban nem, sürgősen váltsd vagyonra, mert inflálódik!

tegnapelőtt 23:10
 5/17 anonim ***** válasza:
70%
Ha örököltél 100 milliót, és abból elvertél 60 milliót kokóra és kurvákra, akkor nem.
tegnap 03:02
 6/17 anonim ***** válasza:
20%

3# nem is azt mondtam hogy az a legjobb. Azt mondtam, Én vettem volna már belőle, mert nekem az a legjobb.

2.

tegnap 06:23
 7/17 A kérdező kommentje:
Bankban tartom de látom h veszik az értéke ezt 25 éves korom óta gyűjtőm közben rengeteget befektetem a cégbe illetve lakás udvar felújítás ,gondolkodom én is lakás vásárláson de azért hogy valakinek kiadjám pl 100000 ért érdemes elkölteni az összes megtakarított pénzünket ?
tegnap 08:00
 8/17 anonim ***** válasza:
23%
Jobbnak számít, mint 35 évesen 39 de rosszabbnak, mint 35 évesen 41 millió
tegnap 08:36
 9/17 anonim ***** válasza:
68%

Átlag 35 éveshez képest jóval több megtakarításod van.

- Bankba tartás a legrosszabb eset, főleg úgy hogy csak állampapíron 10+ % os kamatok voltak az utóbbi években minimális kockázat mellett és 40 millió helyett simán lehetne 50 ed is.

- ingatlan személyes céllal jó, mert azt csinálsz amit akarsz vele de én befektetésre biztosan nem használnám. Kiadásokból befolyó pénz, költségek levonása után alig 2% os kamatot jelent, ami a tényleges nyereséget adja az az árnövekedés, de az sem fog évi 3% nál több lenni.

- én utánna néznék a TBSZ számlának és az S&P 500 alapú amerikai részvénycsomagoknak. Hosszútávon az éves árfolyamnyereség 10% és dollár kitettséged van szemben a katasztrófális forint gyengüléssel.

tegnap 09:39
 10/17 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon jonak szamit. Atlagon feluli megtakaritasod van es ilyen fiatalon. Nem semmi.
tegnap 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!