Regisztráljak most a munkaügyi központba, ha pályakezdőként semmire nem vagyok jogosult vagy tök felesleges?
27 vagyok, informatikai diplomával és hónapok óta munkanélküli. Volt közben 3 hét munkaviszonyom (előtte meg 3 hónap) de hamar kirúgtak és jelenleg senki nem jelez vissza pedig eladói állásokra is jelentkeztem. A lényeg, hogy 1 évet még nem dolgoztam így álláskeresési támogatásra nem vagyok jogosult szóval sztem semmi értelme regisztrálni (főleg, hogy személyesen kellene megjelennem és nekem most az különösen veszélyes covid idején, hiszen krónikus beteg vagyok). Szóval a kérdésem, hogy menjek regisztrálni vagy tök felesleges?
Amúgy nem tudom mi lesz velem, de gondolkozom a szakmaváltáson is, mert nem akarok évekig otthon ülni.
(Nem szerettem volna erre bármit írni, de a te dolgod, hogy arra költsd a pénzed, amit keresel, amin az agyad jár.
Ahány ember itt rossz választ adott szerinted mehetett volna mind a mentálisan problémás kategóriába.
Mivel a kérdésre magad sem figyeltél, így elsőként, akár saját magad is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!