Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Regisztráljak most a munkaügyi...

Regisztráljak most a munkaügyi központba, ha pályakezdőként semmire nem vagyok jogosult vagy tök felesleges?

Figyelt kérdés

27 vagyok, informatikai diplomával és hónapok óta munkanélküli. Volt közben 3 hét munkaviszonyom (előtte meg 3 hónap) de hamar kirúgtak és jelenleg senki nem jelez vissza pedig eladói állásokra is jelentkeztem. A lényeg, hogy 1 évet még nem dolgoztam így álláskeresési támogatásra nem vagyok jogosult szóval sztem semmi értelme regisztrálni (főleg, hogy személyesen kellene megjelennem és nekem most az különösen veszélyes covid idején, hiszen krónikus beteg vagyok). Szóval a kérdésem, hogy menjek regisztrálni vagy tök felesleges?

Amúgy nem tudom mi lesz velem, de gondolkozom a szakmaváltáson is, mert nem akarok évekig otthon ülni.

2020. dec. 18. 10:53
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%

(Nem szerettem volna erre bármit írni, de a te dolgod, hogy arra költsd a pénzed, amit keresel, amin az agyad jár.

Ahány ember itt rossz választ adott szerinted mehetett volna mind a mentálisan problémás kategóriába.

Mivel a kérdésre magad sem figyeltél, így elsőként, akár saját magad is.)

2020. dec. 19. 05:28
 32/34 anonim ***** válasza:
91%
Na jó én kiégtem, félek :DD
2020. dec. 19. 09:52
 33/34 A kérdező kommentje:
#32: Én is dettó. Na mindegy. Köszi mindenkinek a választ. Tovább böngészem az állásajánlatokat és ráfekszem a webfejlesztésre, hátha lesz valami sikerem. Informatika tanári pályán is gondolkodtam amúgy, 1 év az MSc és tanárból elég nagy hiány van. Csak félek, lehet nem lenne számomra alkalmas (intro vagyok).
2020. dec. 19. 17:11
 34/34 anonim ***** válasza:
96%
Annyi értelme lehet regisztrálni, hogy bizonyos idő után (azt hiszem fél év) jelentkezhetsz ilyen-olyan tanfolyamokra amiket a munkaügyi központ szervez. A tanfolyam alatt adnak egy kevés pénzt és fizetik a képzés költségeit.Én németül tanultam így annak idején levelezős fősuli mellett.
2020. dec. 20. 08:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!