Regisztráljak most a munkaügyi központba, ha pályakezdőként semmire nem vagyok jogosult vagy tök felesleges?
27 vagyok, informatikai diplomával és hónapok óta munkanélküli. Volt közben 3 hét munkaviszonyom (előtte meg 3 hónap) de hamar kirúgtak és jelenleg senki nem jelez vissza pedig eladói állásokra is jelentkeztem. A lényeg, hogy 1 évet még nem dolgoztam így álláskeresési támogatásra nem vagyok jogosult szóval sztem semmi értelme regisztrálni (főleg, hogy személyesen kellene megjelennem és nekem most az különösen veszélyes covid idején, hiszen krónikus beteg vagyok). Szóval a kérdésem, hogy menjek regisztrálni vagy tök felesleges?
Amúgy nem tudom mi lesz velem, de gondolkozom a szakmaváltáson is, mert nem akarok évekig otthon ülni.
Én már hívtam fel könyörögve munkahelyet!
Most megint kezdik...
Ma beszálltak ebbe az idiótaságba.
Egyébként én legalább nem bántottam, csak magamról írtam és nem furkálódtam.
Ha nem kapok választ akkor megint elesik egy évem és a képzésem is, meggyűlöltetik velem a normális munkakeresést.
Most majd nagyon jól jár, aki így vagy úgy szeretne és addig úgy tűnik nem is akarnak adni megélhetést csak így csak úgy.
Én erről nem tehetek és nem is szeretném tovább.
Amúgy meg akkor haljak meg?
#21: Milyen munkahelyről meg hívásokról dumálsz itt folyamatosan? Elvesztettem a fonalat. Skizofrén vagy?
#16: Köszi a tanácsot. Igen, én is a webfejlesztés irányában gondolkoztam. Egyetemen nem tanultam, nem tudom autodidakta módon milyen szintre lehet eljutni, amire a munkáltatók egyáltalán felfigyelnek. Gondolom a CV-be linket is érdemes lenne csatolni referenciáról, de tapasztalatot szerezni akkor is egy munkahelyen lenne esélyem, ahova meg nem vesznek fel tapasztalat nélkül. 22-es csapda.
Rálépnek a lábadra fáj? Milyen kérdés ez már?!
Tessék úgyse fogják abbahagyni, semmi se tetszik nekik!
Élvezte a színjátékot az előadó, látszólag nem esett nehezére lehúzni.
Valamit mindig kierőszakolnak, vagy így vagy úgy.
Az életem meg rámegy.
Nem kívánok ilyen dologban részt venni ez az én problémám.
Akkor haljak meg?
Te örülnél egy ilyen szövegnek?
Tereléssel..
Biztos örülnek, hogy egy ilyen magasszintű kommunikációs folyamatban vehettek részt.
Ugyse érdekel senkit...
Mindig nem tetszik valami...,csak úgy adják elő...
Megmondta még nagyon sokáig nem fogok kapni... Mondjuk másnak ez nem fáj...
Mindig ott a probléma, aki kitalálja.
Tessék meg lett oldva... nem?!
Mentálisan is szerintem annak a legnagyobb baja, aki nem tiszteli a másikat.
Hát a te esetedben nehéz megítélni, hogy mentális probléma van, vagy csak túl sok volt a kannás bor.
Az előző 6 hozzászólásodban még az értelem csíráját sem látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!