Szerintetek baj ha nem vagyok karrierista?
Figyelt kérdés
Közel a 40-hez egy szolgáltató cégnél dolgozok a legkisebb pozícióban, már lassan 10 éve. Nem léptem előrébb sem , a fizetésem a szakmunkás minimálbér plusz némi juttatás. Nyugis számítógépes munka, semmi pörgés, de úgy érzem rajtam kívül mindenkit zavar, hogy megrekedtem ezen a szinten. Lusta vagyok nézelődni és váltani is... De én úgy így elvagyok, jól érzem magam, nekem nem kell több, tényleg "gáz" vagyok?2020. dec. 14. 23:05
1/7 anonim válasza:
Mi a fontosabb számodra: A saját vágyaid + véleményed önmagadról, vagy mások véleménye rólad?
2/7 anonim válasza:
Nekem nem baj, csináld, ami jól esik. De én belezakkannék.
3/7 anonim válasza:
Nem baj. Csak a társadalomnak más az elvárása, meg mások többre vágynak. Nem vagyunk egyformák.
4/7 anonim válasza:
A gond az, hogy az ilyen "lusta" emberek hangoztatják, hogy Mo.on nem lehet előrelépni, nem lehet vállalkozni és "ott az a másik pasi biztos adócsaló, mert miből telik neki 10 milliós kocsira."
Ha ne irigykedsz másra felőlem, csinálj amit szeretnél. Én eret vágnék magamon.
5/7 A kérdező kommentje:
4es félreérted, nem akarok előre lépni és nem is vagyok irigy, nekem bőven elég nagy ami van, család, saját lakás, autó... Nem élek nagy lábon de nem is akarok, nekem a szerényebb élet is elég, nem vagyok az a hajtós típus, nyugodt ember vagyok, nyugodt élettel :)
2020. dec. 15. 23:15
6/7 anonim válasza:
Szerintem te csinálod jól. Akiket nyugdíj előtt elvisz a stressz, azoknak minta lehetnél.
Valahol én is hasonló cipőben járok, bár nem a legalsó fok a ranglétrán, meg pörgős is, de én mehetnék feljebb. Viszont nem akarok. Hiába piszkálnak ezzel. Pontosan tudom, hogy nem érezném jól magam. Inkább maradok ebben a kicsit nyugisabb pozícióban
7/7 anonim válasza:
Ezek szerint valaki a segged alá tolt egy lakást meg egy autót. Így nem csoda, hogy nem tudod, milyen megdolgozni valamiért. Pedig bacottjó érzés amúgy büszkének lenni arra, amit elértél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!