Közszférában dolgozó ember lehet karrierista?
Figyelt kérdés
Sok ilyen kommentet olvastam,hogy csak azok mennek közszférába,akik nem akarnak dolgozni meg hogy ott nem lehet karriert építeni,szar a fizetés stb...
De ha valaki már kiskorától fogva köztisztviselő akar lenni,mindig is oda volt az államért és havi 120-ért is ezt akarja csinálni akkor mi van?
2019. aug. 15. 13:24
2/13 anonim válasza:
Akkor csinálja, egészségére. Nincs ezzel semmi probléma, ha valakinek elég 120 ezer Ft akkor nosza neki, csinálja.
3/13 anonim válasza:
Akkor ezt fogja csinálni. Ha kitartóan dolgozik, és tanul, néhány év múlva talán a 150 is mglesz neki. De ez végül is mindegy, hiszen a munka öröméért dolgozik, nem a pénzért.
4/13 anonim válasza:
Lehet, csak a karrieristák általában nem maradnak meg a közszférában, mert ott nem a teljesítmény alapján adják az előléptetéseket. (A seggnyalók nem tévesztendők össze a karrieristákkal)
5/13 anonim válasza:
Dehogynem lehet karriert építeni - csak nem tehetséggel és munkával hanem politikával és s3ggnyalással.
6/13 anonim válasza:
Engem fél éve vettek fel a közszférába bruttó 800-as fizuval. Egy ismerősöm se dolgozott itt előle, hátszelem se volt semmi. Az új közigazgatási törvényben a fizetési sávok is sokkal rugalmasabbak, szóval annyit kapsz amennyit ki tudsz alkudni magadnak, mint egy piaci cégnél.
7/13 anonim válasza:
Hát szerintem ilyenből kevés van, és az a baj, ha van is ilyen akkor úgyse fogják megbecsülni. Kevés fizetés + ezért az államért kár lenne bármit is tenni. Miért nem azon van az ember, hogy saját magának tegyen jót? Az államot le kell szarni szerintem, lopnak eleget maguknak.
8/13 anonim válasza:
Orbán Viktor is a közszférában dolgozik (és dolgozott egész életében)...
9/13 anonim válasza:
Elméletileg lehet, de aki karrierista az nem marad meg ilyen ingerszegény környezetben hosszú ideig, illetve a kihívás itt nagyon alacsony szintet üt meg egy versenyszférához képest.
10/13 anonim válasza:
Az egészségügyben eppen az ellenkezője van, a versenyszféra a nyugis, laza picit jobban fizet, de a kihivás az a közkorházban van, nem is kicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!