Merrefelé tudnék elindulni (külföldre)?
Figyelt kérdés
Nemsoká 24 leszek, szakács szakmával 2év munkatapasztalat a'la carte étteremben. Angol középfokú nyelvvizsgával. Németet nem beszélem.
Hollandia,Dánia,Norvégia és Spanyolország amivel úgy szemeztem, nézegettem a lehetőségeket, de mivel ez egy újonnan jött "terv" hogy kimenjek, ezért gondoltam ha valakinek jobb rálátása van, megdobhatna valami segítséggel.
Hova érdemes menni? 1-2 éven belül tervezek kijutni valahová,tehát nem most a nagy koronatéboly kellős közepén.
Előre is köszi
2020. dec. 8. 11:03
2/7 anonim válasza:
Nekem van szakács és cukrász ismerősöm Cipruson, Spanyolországban, Tenerifén és Ausztriában is. Mindegyik szereti.
3/7 anonim válasza:
Ausztria lenne a legjobb ha beszelnel németül.Jó a fizetés és pár óra alatt itthon vagy ha elkap a honvágy.Amúgy Izland a masik cél.Kevés a képzett szakács,halételeket tésztákat kell jól elkészíteni plusz pár burger.1-1.2 milló ft kb a fizetés.
4/7 A kérdező kommentje:
Német milyen fokon kellene? Még egy alapfokot megtanulnék ha muszáj, de a német kb. az utolsó nyelv amit szívlelnék beszélni. Izland is szimpatikusabb, de nem az van ott is mint a norvégeknél, hogy nagyon nehéz kijutni?
2020. dec. 9. 09:38
5/7 anonim válasza:
Heti kétszer szokott menni repülő úgy tudom.Normál időszakban persze,nem most.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát nem is úgy értettem hogy nehéz odajutni, hanem munkaszerzés szempontjából.
2020. dec. 10. 09:07
7/7 anonim válasza:
Svédország. Nincsenek korlátozások, ott már a 6 éves gyerek is szépen beszéli az angolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!