Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Merrefelé tudnék elindulni...

Merrefelé tudnék elindulni (külföldre)?

Figyelt kérdés

Nemsoká 24 leszek, szakács szakmával 2év munkatapasztalat a'la carte étteremben. Angol középfokú nyelvvizsgával. Németet nem beszélem.

Hollandia,Dánia,Norvégia és Spanyolország amivel úgy szemeztem, nézegettem a lehetőségeket, de mivel ez egy újonnan jött "terv" hogy kimenjek, ezért gondoltam ha valakinek jobb rálátása van, megdobhatna valami segítséggel.

Hova érdemes menni? 1-2 éven belül tervezek kijutni valahová,tehát nem most a nagy koronatéboly kellős közepén.

Előre is köszi

2020. dec. 8. 11:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én Ausztriába mennèk.
2020. dec. 8. 11:16
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Nekem van szakács és cukrász ismerősöm Cipruson, Spanyolországban, Tenerifén és Ausztriában is. Mindegyik szereti.
2020. dec. 8. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Ausztria lenne a legjobb ha beszelnel németül.Jó a fizetés és pár óra alatt itthon vagy ha elkap a honvágy.Amúgy Izland a masik cél.Kevés a képzett szakács,halételeket tésztákat kell jól elkészíteni plusz pár burger.1-1.2 milló ft kb a fizetés.
2020. dec. 8. 19:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Német milyen fokon kellene? Még egy alapfokot megtanulnék ha muszáj, de a német kb. az utolsó nyelv amit szívlelnék beszélni. Izland is szimpatikusabb, de nem az van ott is mint a norvégeknél, hogy nagyon nehéz kijutni?
2020. dec. 9. 09:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Heti kétszer szokott menni repülő úgy tudom.Normál időszakban persze,nem most.
2020. dec. 9. 11:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát nem is úgy értettem hogy nehéz odajutni, hanem munkaszerzés szempontjából.
2020. dec. 10. 09:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Svédország. Nincsenek korlátozások, ott már a 6 éves gyerek is szépen beszéli az angolt.
2020. dec. 11. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!