Megéri most elmenni külföldre?
Figyelt kérdés
Találtam egy jól fizető munkát Ausztriában és nem tudom hogy jelentkezzek-e az állásra a koronavírus miatt... Szerintetek megéri ilyenkor kimenni dolgozni?2020. nov. 5. 19:01
1/8 anonim válasza:
Vendéglátósok meg mindíg hirdetnek de bezártak egy hónapra és az országban is kijárási tilalom van.Ha tudsz ki kell menni mert itthon megáll minden.
2/8 anonim válasza:
Számolj azzal hogy az ünnepekre is ott ragadszhatsz.
4/8 anonim válasza:
Ott is bezár minden, de takarítóra , ápolóra például szükség van. Pincérre már nem.
Ápoló ismerősöm is jön rendszeresen haza, kéthetente.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hát elgondolkozok rajta mert van egy családom amit nem szívesen hagyok itt... Ja és kifelejtettem: 31/F
2020. nov. 5. 22:11
6/8 anonim válasza:
Én itt vagyok, zárva vagyunk, de az alap személyzetről kell ugyanúgy gondoskodni. spórolnak ahol tudnak, kijárási tilalom csak éjszaka van, meg gyülekezés is 6-12 fő lehet. Az élet attól még nem állt meg és enyhébb korlátozásokat hoznak mint otthon rá 1 héttel látva ezeket. Otthon rosszabb lesz szerintem pláne a december. Én is aközött dönthettem, hogy bevállalom ezt december 30-ig ( Karácsony ugrott ) és akkor bentebb vagyok családi kötségvetés bevételében akkor is ha teljesen leáll az élt otthon, vagy otthon most újra nyitok az utolós negyedéveben a vállakozással. Várható volt a különleges jogrend visszajövetele, amivel tavasszal is bázárásra kényszerültünk otthon hatóságilag, így emellett dötöttem, hozzátéve igen tudom, hogy jó eséllyel itt ragadhatok még plusz egy-két hónapot is akár.
7/8 anonim válasza:
Itthon semmilyen korlátozás nincs és reméljük nem is lesz, mert nem merik megtenni. Illetőleg ami van, azok könnyen betarthatók . Sajnos a lezárt határok ellenére jön megy mindenki, mint a távirat. Németek, osztrákok meghalnának, ha a kelet európai munkások nem mennének. Ezért soha nem lesz igazi lezárás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!