Melyik országokba érdemes gondolkodni, ha külföldre szeretnék menni?
Szakács szakmával, közép angollal rendelkezem.
Hova érdemes menni,vagy egyáltalán hova tudnék? Párom jönne velem, ő eladó és grafikus, gyenge angollal, de boldogulna a nyelvvel.
Németet nem beszélünk.
Jelenleg sehova. Át se engednének a határon.
Amúgy eléggé leszűkül a választási lehetőség, most hogy van a brexit és mivel írtad német tudás sincs. Két elég erős helynek lőttek kapásból (Nagy-Britannia meg Németország), plusz azért Ausztriának is. Franciaországba szerintem nem érdemes menni, nem csak most, máskor sem. Hát őszintén nem sok opció marad, az Északi országok életképesek lehetnek, de oda meg azért kéne a saját nyelvük is angol mellé. Dán, Svéd, Norvég...
Nyilván nem ebbe a nagy koronamizériába gondoltam:)
Tehát az angol nem ér semmit.
Az igaz, hogy mindenki beszél angolul, ezért semmi pluszt nem ér a legtöbb országban, de a kérdező szakácsként akar dolgozni külföldön, nem irodai munkában, szóval tökéletesen elég az angol, de nem vagyok benne biztos, hogy egy szakácsnak elég a középszintű, hogy azzal mindent megértesz-e ha beszélnek hozzád.
Ha jól megérted az angolt és megértenek és jó szakács vagy tapasztalattal, akkor Magyaro.-tól nyugatra és a skandináv országokba szinte bárhova mehetsz.
Jól beszélem az angolt, jó szakácsnak tartom magam, meg az eddigi kollégáim, főnökeim is.
Azt hogy az angol nem ér semmit, úgy értettem, hogy akkor melószerzés szempontjából felesleges. Nem akarok én a nyelvvel kezdeni semmit, a szakmámmal akarok, csak Mo.-n már évről évre úgy érzem, hogy itt sose lesz normális élet, szétlopnak itt mindent, nem akarok itt lenni ezért.
Tudom hogy Anglia a brexit óta offos, a német helyeken meg kell a német tudom, ezért kérdeztem hogy konkrétan melyek a jó helyek? Olasz, spanyol? Irány észak? Svéd,norvég,finn ezek jó helyek akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!