Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol vannak azok a nagyon jó...

Hol vannak azok a nagyon jó érettségis munkahelyek(bruttó 400-450 ezer ft) Keleten(Nyíregyháza) amiröl itt írnak sokan?

Figyelt kérdés

Heti rendszerességel látom hogy itt ki sem kellnének az ágyból még vidéken Keleten sem az emberek bruttó 300 ezer forint alatt, meg nincs ember takarítónak bruttó 300 ezer forintért sem. Ha meg érettségijük van akkor bruttó 450 röl indul a fizujuk.

Lehet hogy én meg az emberek akiket ismerek alternativ valóságban élünk,söt több diplomásról is tudok akik nettó 200-at sem kapnak Nyíregyházán. A takarító meg tényleges minimálbért kapnak a 107 ezret.

Tehát az ide iró emberek vmit nagyon jól csinálnak mert bruttó 400-450 ezer forint Nyíregyházán érettségivel királyi extrém magas fizetés. Szeretném tudni hol lehet olyan jól keresni itt, azonnal váltanék oda de valahogy sosem hallom olvasom hol léteznek ezek a jó helyek Nyíregyházán ahol a takarító is 200 ezret keress.

Szóval ezeket tudom:

Legó operátor: nettó 180 ezer ft(pótlékkal)

Mekis/Bk/kfc dolgozó: nettó 140 ezer ft(éjszakával)

Coop dolgozó: nettó 107-140 ezer ft

Mekis manager: nettó 180 ezer ft

Tesco dolgozó: nettó 150 ezer ft

Autóalkatrész kiszállitó: nettó 150-170 ezer ft(240 óra)

Pultos autóalkatrész boltban:nettó 190 ezer ft(240 óra)

Raktáros:nettó 110 ezer bejelentve + zsebbe 90 ezer

Diplomás földmérö: nettó 140 ezer bejelentve + zsebbe 90 ezer ft

Diplomás könyvelö irodában: nettó 150 ezer ft

Csomagológyár:nettó 110 ezer ft

Electrolux: nettó 110-140 ezer ft

Német diszkont(Lidl) bolti dolgozó: nettó 180 ezer ft

Szakács: bejelentve 4 óra, 70 ezer ft + zsebbe változó 40-230 ezer ft, heti 6 nap x 13 óra

Menzaszakács: nettó 110-150 ezer ft(okosban csak egy szakács többi kisegítönek lejelentve)

Pizzaszakács: feketén napi 10 ezer ft

Pizzafutár: feketén napi 15 ezer de nincs kocsi se üzemanyagpénz

Takarító: 110 ezer ft nettó

Biztonsági ör: nettó 110 ezer ft

Sorolhatnám nap estig.

Szóval kérem a jól fizetö érettségis helyeket.

2020. dec. 5. 13:12
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
48%
Na látjátok, ennyire kell komolyan venni ezeket a kamugép trollokat mint a 19:05-ös. Csak mindenhova odaböffentenek valamit, aztán mennek tovább.
2020. dec. 5. 19:09
 22/35 anonim ***** válasza:
67%
#21 azért, mert semmi konstruktívat nem tudnak hozzászólni az adott témához, így csak a sz@r véleményüket írják le, ami még témába se vág.
2020. dec. 5. 19:19
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Már régóta itt vagyok és tudom hogy ezek hazudnak kérdező. Itt mindenki okos, jól keres több százezret, 16 éves koruk óta dolgoznak. Mindenkinek jól megy minden pl vizsgák, mind gyerekjáték nekik egy majom is tudja stb stb. Xd
2020. dec. 5. 19:27
 24/35 anonim ***** válasza:
Amúgy az itteni multi gyárakba tényleg "jól" lehet keresni, ha bírod a három műszakos éjszakázósos témát. Nekik a szabolcsi munkaerővel még így is simán megéri üzemeltetni a gyárakat, mert amíg itt kiemelkedőnek számít mondjuk egy 300ezres fizu, addig az talán már Pesten is eltörpül a többi között, nemhogy a nyugati országokban.
2020. dec. 5. 19:34
 25/35 A kérdező kommentje:

24,

Csakhogy ez a gyárakban 'jól' lehet keresni szerintem nem igaz.

Vagyis a többségről akikről tudok nem keresnek meg még nettó 200-at sem.

Most így hirtelen csak egyet tudok a legóban az is protekciós az apja jutatta be de jó szakmája van (villanyszerelő), nettó 300 at keress.

A másik meg a michelinben már legalább 15+ éve dolgozik, meg is fejtettem hogy születnek a gyakoris gyárban dolgozom és 400 at kapok nettóban. A szerencsétlen amúgy nettó 220 at szokott kapni általában, de most novemberben eddigi legjobb hónapja volt sok sok túlóra és összejött a nettó 420 ezer meg vmi bónusz is benne volt most neki. Tehát gyakorin is így lehet hogy van a munkásnak egy jó hónapja és előadja hogy az összes ilyen.

Aztán még tudok egy csoportvezetőről is egy gyárban, ő is már ott van évtizedek óta és úgy megkapja a nettó 300 at, de több betegsége is kialakult alkoholista meg öngyilkossági kisérlete volt pár hónapja, levágták kötélről még időben.

A lényeg az hogy széles ismerősi körben különösebb képzettség nélkül ezek akik kiemelkedően keresnek a helyi viszonyok között.

A többség sosem éri meg el ezeket sem.

2020. dec. 5. 19:49
 26/35 anonim ***** válasza:
A legtöbb gyár szar, a kecskeméti Mercedes gyárban például tényleg sokat lehet keresni. De csak azért mert jól megy a cégnek és megfizeti az embereket. Magas a fizetés ezt biztos forrásból tudom, 300-350 körül plusz vannak jutalmak 13. havi is de az ilyen gyár nagyon ritka. Még egy ilyet nem tudok mondani.
2020. dec. 5. 22:21
 27/35 anonim ***** válasza:
0%

"fejtettem hogy születnek a gyakoris gyárban dolgozom és 400 at kapok nettóban"

Nagyon tehetséges vagy.:) Keleti gyárakban szar a bér és akkor ebből rájöttél, hogy a dunántúli régióban is szar :D micsoda lángelme komolyan...csak akiről épp beszélsz, hogy nettó 400-at megkeres havonta egy gyárban az én vagyok és ez a nettó 400 csak az alja, ez a minimum. Általában nettó 450 felett kapok kézhez. És igen ez is Magyarországon van, nem kellett külföldre menjek távol a családtól, barátoktól, ismerősöktől. Hihetetlen, de itthon is vannak jól fizető jó munkahelyek, bár aki tanyán lakik az erről nem kap reális képet.:) Mert csak azt a helyi 4 ratyi gyárat ismeri meg a falusi kocsmát.

2020. dec. 6. 12:40
 28/35 anonim ***** válasza:
95%
Na, már csak a gépkezelő troll hiányzott, ez az :D
2020. dec. 6. 12:59
 29/35 anonim ***** válasza:
90%
Persze, hogy lehet gyárban ennyit keresni. Tapasztalt mérnökként. És még akkor sem az ország bármelyik részében. Budapest-vidék viszonylatban egy 100-assal simán kevesebbet keresnek vidéken.
2020. dec. 6. 13:51
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
nekem győrben nettó 400 az alapom, most sokat túlóráztam és így lett 500 nettó. De nekem gépészmérnök diplomám van és folyamatos 12 órába járok
2020. dec. 6. 13:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!