Cikinek számít állásinterjún rákérdezni a fizetésre?
Ha maguktól nem hozzák fel.
De még a bérsávot se.
Pénzügyi/gazdasági területen, nagyvállalatnál.
Nem értem ezeket a tanácsokat. Én pl tudom, mi az a minimum, amiért elmegyek valahová dolgozni, azt is tudom, hogy ez az összeg magasabb, mint amit általában fizetni akarnak a cégek. Tudom mi a feladatkör. Miért húzzuk egymás idejét azzal, hogy felesleges interjúköröket futunk? Nekem erre nincs időm.
Fejvadász felhív, elmondja a feladatokat (az esetek 98%-ban rosszul, mert gőze nincs róla), kérdez olyanokat, amit egy juniortól is sértés megkérdezni), aztán hüledezik egyet a bérigényemen. Sajnálkozik, hogy sok, de azèrt rákérdez...blabla, elköszönünk, aztán 1-2 hét múlva visszahív, amikor rájönnek, miért ennyit kérek, hogy mikor lenne alkalmas egy interjú. Vagy nem hallok felőle egy következő hasonló pozícióig.
Nem húzzuk egymás idejét, ennyi
#11: Azt én is "szeretem", mikor a HR-es interjúztat és látszik, hogy le vannak neki írva a kérdések és az elvárt válaszok, de amúgy gőze sincs az egész témáról.
Milyen kérdéseket tettek fel, ami egy juniornak is ciki?
Pl: egy szakmai technikának a az alaplépéseit mondjam el, ...ami nélkül egy pályakezdő sem tudja a munkáját elvégezni...a cvmből egyértelmű, hogy oktatom felnőttképzési intézményben
Bónusz, hogy ki se tudja ejteni a betűszót rendesen
Mutatkozzak be angolul, bónusz: aztán nem érti mit mondok, mert vele ellentétben én közel anyanyelvi szinten beszélem a nyelvet ... szakmai nyelven beszéljünk, ne arról, mi a hobbim, semmi köze hozzá, meg úgyse hiszi el, hogy az olvasás
Mi motivál a váltásra? Semmi, nem én jelentkeztem, ő hívott fel. De az biztos nem, hogy a bérigényemből 30%-ot le akar alkudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!