Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Cikinek számít állásinterjún...

Cikinek számít állásinterjún rákérdezni a fizetésre?

Figyelt kérdés

Ha maguktól nem hozzák fel.

De még a bérsávot se.

Pénzügyi/gazdasági területen, nagyvállalatnál.

2020. dec. 1. 21:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem értem ezeket a tanácsokat. Én pl tudom, mi az a minimum, amiért elmegyek valahová dolgozni, azt is tudom, hogy ez az összeg magasabb, mint amit általában fizetni akarnak a cégek. Tudom mi a feladatkör. Miért húzzuk egymás idejét azzal, hogy felesleges interjúköröket futunk? Nekem erre nincs időm.

Fejvadász felhív, elmondja a feladatokat (az esetek 98%-ban rosszul, mert gőze nincs róla), kérdez olyanokat, amit egy juniortól is sértés megkérdezni), aztán hüledezik egyet a bérigényemen. Sajnálkozik, hogy sok, de azèrt rákérdez...blabla, elköszönünk, aztán 1-2 hét múlva visszahív, amikor rájönnek, miért ennyit kérek, hogy mikor lenne alkalmas egy interjú. Vagy nem hallok felőle egy következő hasonló pozícióig.

Nem húzzuk egymás idejét, ennyi

2020. dec. 7. 07:37
 12/19 anonim ***** válasza:

#11: Azt én is "szeretem", mikor a HR-es interjúztat és látszik, hogy le vannak neki írva a kérdések és az elvárt válaszok, de amúgy gőze sincs az egész témáról.

Milyen kérdéseket tettek fel, ami egy juniornak is ciki?

2020. dec. 7. 08:23
 13/19 anonim ***** válasza:

Pl: egy szakmai technikának a az alaplépéseit mondjam el, ...ami nélkül egy pályakezdő sem tudja a munkáját elvégezni...a cvmből egyértelmű, hogy oktatom felnőttképzési intézményben

Bónusz, hogy ki se tudja ejteni a betűszót rendesen

Mutatkozzak be angolul, bónusz: aztán nem érti mit mondok, mert vele ellentétben én közel anyanyelvi szinten beszélem a nyelvet ... szakmai nyelven beszéljünk, ne arról, mi a hobbim, semmi köze hozzá, meg úgyse hiszi el, hogy az olvasás

Mi motivál a váltásra? Semmi, nem én jelentkeztem, ő hívott fel. De az biztos nem, hogy a bérigényemből 30%-ot le akar alkudni

2020. dec. 7. 18:42
 14/19 anonim ***** válasza:
#13: Ja, olyasmire gondolsz, hogy pl egy szoftverfejlesztő interjún megkérdezik, mi az az MVC paradigma? Olyat én is megkaptam.
2020. dec. 7. 19:03
 15/19 anonim ***** válasza:
Kb, de csak az én szakmám nem annyira bonyolult
2020. dec. 7. 19:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Milyen területen dolgozol?
2020. dec. 7. 19:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Minőségirányítás
2020. dec. 7. 22:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Abszolút nem. Egy állásinterjú célja kétirányú. A cég megvizsgál, hogy tudna-e alkalmazni és te is, hogy elvállalod-e amit és AMENNYIÉRT ajánlanak. Ne raboljátok egymást 2-3 körös interjúkkal, ha a végén kapsz egy számot ami jelentősen kevesebb.
2021. jan. 25. 07:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Én nem értem miért olyan k..a nagy titok a pénz. A munķáltató azt felejti el hogy ez egy üzleti tárgyalás s nem a rabszolga jelentkezik húskonzervért. Az üzleti tárgyalás szakmai és anyagi témából áll. Én árúba bocsájtom a tudásomat,szakmaiságomat s ő ezért fizet. Tehát egy interjú során alap kell hogy legyen a bértárgyalás vagyis a szolgáltatás ára. Én ennyit kérek ők ennyit fizetnek. Ha már az első körben nincs szó a piszkos anyagiakról felesleges is továbbmenni pláne ha nem válaszolnak rá. Nem ciki kerdezz rá.
2021. máj. 19. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!